Slik sletter Søk i kolonner på TweetDeck Med iPad

TweetDeck for iPad er nyttig og allsidig med masse funksjoner for å holde orden på dine sosiale nettverkskontoer på nettet, men hvor den mobile klienten faller litt kort er kanskje i området for å lete. TweetDeck bruker et system med kolonner for å hjelpe deg å sortere dine Twitter-feed, lister, søk, nevner, retweets og direktemeldinger. For å søke etter noe på Twitter via TweetDeck du trenger for å lage en bestemt kolonne med dette søkeordet. Hvis du ønsker å søke etter noe annet, må du opprette en ny kolonne og så videre. Hvis du utfører regelmessig søk på Twitter via TweetDeck, kan du finne deg selv å ende opp med en rekke kolonner. Slette søke kolonner på iPad er en langt enklere prosess enn å skape dem.

Bruksanvisning

1 Slå på iPad, og trykk på "TweetDeck" ikonet for å åpne programmet. Logg inn hvis TweetDeck ikke automatisk logge deg på for deg.

2 Sveip fingeren til venstre eller høyre for å finne søke kolonnen du vil slette. Trykk og hold tittel, som skal si "Søk" etterfulgt av søkeordene. Kolonnene vil zoome ut etter noen få sekunder.

3 Trykk på "X" ikonet rødt øverst til høyre i søke kolonnen du vil slette. Vær forsiktig så du ikke berører "X" for en annen kolonne som TweetDeck ikke krever at du bekrefte slette.