Slik sletter Windows Activation

Microsoft krever aktivering for å beskytte sin virksomhet og forbrukere fra piratkopiert programvare. Du kan ikke slette denne aktiveringen, men du kan fjerne meldingen etter å ha fullført prosessen for å bekrefte din kopi av Windows. Den eneste legitime måten å deaktivere Windows-aktivering teksten innebærer å betale for og som bekrefter kjøpet. Alternativer finnes for å aktivere programvaren eller installere en lovlig kopi av Windows. I noen tilfeller kan det være nødvendig å installere operativsystemet på nytt hvis du ikke klarte å installere en oppgraderingsversjon riktig, brukt samme produktnøkkel på en annen datamaskin eller gjort vesentlige endringer i maskinvaren til systemet.

Bruksanvisning

Aktiver Windows

1 Flytt markøren til nedre venstre hjørne av skjermen for å trekke opp "Start" -menyen.

2 Skriv "cmd" i søkefeltet og trykk "Enter".

3 Input "slui 3" inn i Command Prompt.

4 Skriv inn produktlisensnøkkelen til "Product Key" -feltet.

5 Klikk "Aktiver" for å aktivere din kopi av Windows og fjerne aktiveringsteksten.

Feil oppgraderingsbane

6 Lagre dokumenter og data til en ekstern harddisk og finne den forrige versjonen av installasjonsmediet for Windows. Du må kanskje fullføre denne prosessen hvis du har en oppgraderingsversjon av Windows 8.1, men ikke har en tidligere versjon av Windows allerede finnes på datamaskinen.

7 Plasser Windows installasjonsmediet i den optiske stasjonen, starter maskinen på nytt og trykk en tast når du blir bedt om å starte installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene for å installere den forrige versjonen av Windows.

8 Sett inn installasjonsmediet for Windows 8.1, eller dobbeltklikk på den nedlastede installasjonsfilen for å starte installasjonen av Windows 8.1.

9 Klikk på aktiverings rask og følg instruksjonene på skjermen for å aktivere Windows etter at du er ferdig å installere Windows 8.1.

hardware Endret

10 Aktiver Charms linjen og velg "Innstillinger" fra listen over alternativer.

11 Klikk på "Endre PC-innstillinger."

12 Velg "Aktiver Windows" alternativet.

1. 3 Klikk på "Aktiver Windows via telefon" alternativet. Ring nummeret som vises, og ha serienummeret klart å gi støtte representant. Forklar til representanten at du endret maskinvarekonfigurasjonen og kan ikke aktivere Windows.

Hint

  • Informasjon denne artikkelen gjelder for Windows 8.1. Det kan veldig lett eller vesentlig med andre produkter eller versjoner.
  • Microsoft tilbyr en mulighet til å lage en falsk kopi av Windows ekte ved å betale en redusert pris. Kontakt en Microsoft-autorisert OEM Distributør (se referanser) for å kjøpe Get Genuine Kit.
  • Microsoft ser ethvert forsøk på å komme seg rundt aktiveringsprosedyren som piratkopiering av programvare.