Slik søker etter jobber som bruker SimplyHired

SimplyHired er en jobb søkemotor bistå arbeidssøkere til å utforske muligheter i USA. Nettstedet tilbyr omfattende verktøy til kandidater. Her er hvordan du kan søke på jobber som bruker SimplyHired.

Bruksanvisning

grunn~~POS=TRUNC søk

1 Gå til SimplyHired nettsted.

2 Skriv inn ønsket tittel eller jobbrelaterte søkeord i "nøkkelord" -feltet. Dobbeltklikk i feltet for å se en alfabetisk liste over termer du har søkt etter på Internett. Bruk denne listen for å velge en allerede brukt begrep eller søkeord.

3 Bruk "Location" -feltet for å søke på en jobb i en bestemt by. Skriv enten det foretrukne området postnummer eller bynavn sammen med sine to brev staten kode. Dette feltet er valgfritt, og skal stå tomme hvis du er åpen for å jobbe hvor som helst i USA. Hvis derimot, er plassering viktig, og du ønsker å finne jobb i et bestemt område, velg "Lagre posisjon" boksen, så du trenger ikke gjenta plassering spesifikke detaljer for søkene du gjør.

4 Klikk på "Search Jobs" for å vise mulighetene som samsvarer med søkekriteriene.

Avansert søk

5 Ofte resultatene viser tusenvis av muligheter, særlig for vanlige jobber som administrativt ansatte og programmerere. I denne situasjonen blir det vanskelig å utforske alle oppføringer. Med avanserte søkealternativer kan du begrense søket til bare vise relevante innlegg.

6 Klikk på "Avansert jobbsøk" linken under "Søk Jobs" -knappen på SimplyHired hjemmeside. På andre sider, er denne koblingen tilgjengelig under søkeknappen plassert på toppen av siden.

7 Spesifiser detaljerte søkeparametere. Det er tre hoveddeler på denne siden. "Nøkkelord" tillater brukere å spesifisere nøkkelord i den gitte tekstboksene så søket inneholder alle spesifiserte ord, en eksakt frase eller i det minste en av de angitte, spesifikke ord i stillingstittel og spesifikke ord i navnet på organisasjonen. "Location" gir arbeidssøkere å skrive inn navnet på den foretrukne byen, velger du to brev staten kode og spesifisere området postnummer. Bruk innenfor rullegardinlisten til å velge en passende avstand i den valgte byen. "Filter" gjør det mulig å bruke ulike alternativer fra denne delen for å begrense søket. Velg fra den type jobb, totalt års arbeidserfaring og høy utdannelse. Deretter vise bare de nyeste annonsene ved å gjøre et passende utvalg.

8 Velg "Har Lønn Info" boksen for å se bare de innleggene som gir noen detaljer om godtgjørelse.

9 Sett selskapsrelaterte filtre ved å velge fra "Selskapet Size" og "selskapet inntekter" nedtrekkslistene.

10 I tillegg bruker de spesielle filtre for å lete etter jobber i organisasjoner som er identifisert for saken de fremme eller støtte. For eksempel kan du velge mellom hundevennlige bedrifter, pensjonister orienterte organisasjoner eller miljøvennlige miljøer.

11 Definer antall resultater du ønsker å vise på en side. Som standard er 10 resultater oppført per side. Du kan også velge å sortere resultatene etter relevans eller i omvendt kronologisk rekkefølge med de nyeste innleggene vises på toppen.

12 Bortsett fra sine hoveddeler, den "Avansert søk" siden gir de besøkende en mulighet til å opprette søkeagenter og motta jobbrelaterte e-postmeldinger. Bruke Lagre dette søket som felt og lage e-postvarsel feltet for å gjøre det.

1. 3 Klikk på "Search Jobs" for å vise mulighetene som samsvarer med søkekriteriene.

jobb kategorier

14 Søk etter en jobb på SimplyHired ved å bla gjennom stillingskategorier. På SimplyHired hjemmeside, klikk på "Browse". På alle andre sider, er denne linken en del av søkeverktøy menyen plassert på toppen av siden.

15 Den resulterende side er "Browse jobbkategorier", slik at besøkende kan se etter jobber basert på staten, industrien og yrke. Velg ønsket alternativ for å vise relaterte muligheter.

16 Som standard viser webområdet bare noen få alternativer i hver del av denne siden. Bruk visningen komplett liste kobling tilgang til alle alternativene.

Hint

  • På søkeresultatside, viser SimplyHired alle filtre til venstre på siden. Bruk disse filtrene til å bedre omfanget jobb innlegg. For eksempel klikke på "Jobbtype" viser i parentes antall muligheter tilgjengelig for ulike jobbtyper for søkte søkeord. Klikk på en jobbtype, sier midlertidig for å se bare midlertidige stillinger innen resultatene.
  • Bruk spesial søk ligger i navigasjonsmenyen nederst på alle SimplyHired sider for å se etter jobber i organisasjoner som støtter en sak.
  • Innsnevring ned et søk for mye kan ikke vise noen ledninger.