Slik søker flere steder innen Craigslist Bruke Internet Explorer Browser

Slik søker flere steder innen Craigslist Bruke Internet Explorer Browser


Craigslist er en av de mest populære nettstedene på nettet. En av de beste funksjonene er at det tillater deg å gjøre egendefinerte søk i nesten hvilket som helst sted, over hele verden, som du kan tenke på. Hvis du er en aktiv Craigslist bruker villig til å reise til ulike steder for å kjøpe eller selge tjenester og varer, og vite hvordan du skal multitaske og sammenligne oppføringer på Craigslist nettstedet er et must.

Bruksanvisning

Slik søker flere steder på Craigslist Bruke flere faner

1 Pass på at du er koblet til Internett, og åpne nettleseren Internet Explorer på datamaskinen.

2 Klikk i adressefeltet og hvis noe har allerede befolket boksen, slette ut. Skriv inn Craigslist nettadresse (Craigslist.com eller Craigslist.org) og trykk "Enter" eller velg "Go" -knappen i adresselinjen. Hjemmesiden til Craigslist nettstedet vises med en liste over tilgjengelige steder - med mindre du har en by som allerede er forhåndsinnstilt i nettleseren din, som automatisk vil fylle den byens Craigslist nettstedet.

3 Du kan velge å logge først hvis du har en Craigslist konto, eller fortsette å velge ønsket plassering fra hjemmesiden. Den valgte plasseringen vil fylle skjermen med de ulike kategoriene for kjøp og salg at Craigslist nettstedet tilbyr i dette området.

4 Velg "File" øverst i din nettleser skjermen, under tittellinjen. I rullegardinmenyen som vises, velg "Ny fane". En ny fane vil komme opp og åpne siden av den åpne kategorien.

5 Klikk i adresselinjen i ny fane og skriv inn Craigslist.com igjen. Fortsett å følge trinn 1 til 3 i denne åpne kategorien for andre Craigslist sted du ønsker å bla gjennom.

6 Følg trinn 1 til 5 for så mange steder du ønsker å søke på Craigslist. For eksempel, hvis du ønsker å søke fem steder, bør du ende opp med fem åpne faner, som du kan bruke for å sammenligne oppføringer eller innlegg på forskjellige steder.

Slik søker flere steder på Craigslist å bruke et nettsted

7 Pass på at du er koblet til Internett og åpne nettleseren Internet Explorer på datamaskinen.

8 Klikk i adressefeltet og hvis noe har allerede befolket boksen, slette ut.

Skriv inn følgende adresse: www.searchtempest.com.

9 Skriv inn ditt postnummer i "Where" boksen. Hvis du ønsker å begrense eller utvide søkeparametrene, velge et antall miles fra rullegardin under "Where" boksen.

10 Skriv inn søkeordene for hva du søker på "hva" -boksen.

11 Velg riktig kategori at varen du søker etter hører inn under, under "hvor" og "hva" bokser. Om nødvendig kan videre kategorisere søket ved å velge et alternativ fra "Sub-kategori" -listen. Sjekk boksene av under avsnittet "Craigs Options" som ønsket. Velg "Søk" knappen ved siden av "What" boksen for å starte søket og dra opp søkeresultater.

Hint

  • I trinn 4 i kapittel 1, i stedet for å velge "Ny fane", kan du bruke hurtigtasten "Ctrl + T."
  • I stedet for å skrive inn Craigslist.com adressen i adresselinjen for hver kategori, skriv inn adressen til ønsket sted. (F.eks, er Atlanta Craigslist atlanta.craigslist.org, er San Diego Craigslist sandiego.craigslist.org).
  • Flere nye vinduer kan åpnes i stedet for faner. Men kategoriene er mer praktisk fordi de alle er i ett vindu.
  • Hvis du bruker metoden som er gitt i punkt 2, vil du begrense søket enda mer ved å bruke mindre parametre, mer "Craigs Alternativer" og flere søkeord. Du vil utvide søket og få flere resultater ved å bruke bredere parametre, færre "Craigs alternativer" og mindre spesifikke / detaljerte søkeord.