Slik spiller 3G2 format på Windows Media Player

Slik spiller 3G2 format på Windows Media Player


3G2 videofiler, også kjent som 3GPP, ble utformet for å spille på små, mobile enheter som mobiltelefoner. Standardvideospiller for Windows, Windows Media Player, ikke inkluderer innebygd støtte for 3G2 format. Hvis du ønsker å spille en 3G2 video i Windows Media Player, må du konvertere videoen til et format som Windows Media Player kan lese, slik som AVI eller MPG.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Pazera Free 3GP to AVI Converter. Denne programvaren er designet for enkel bruk og enkelhet. Det kan konvertere 3G2 filer til AVI eller MPG videoer gratis.

2 Last ned og installer 3G2 converter. Denne programvaren kan konvertere 3G2 filer i flere forskjellige formater kan spilles av i Windows Media Player, inkludert AVI, MPG og WMV. Den gratis versjonen av denne programvaren legger igjen et vannmerke på den konverterte videoen. En betalt versjon eksisterer som fjerner vannmerket. Denne programvaren kan også lage DVDer fra dine 3G2 videoer.

3 Last ned og installer 3GP video converter. Denne programvaren konverterer også til en rekke videoformater spillbare i Windows Media Player. Det kan også konvertere videoer i 3G2 så du spille dem på telefonen. Den har evnen til å konvertere grupper av videoer på en gang. Du kan laste ned en gratis prøveversjon.