Slik spiller Blu-ray på XP

Med fremveksten av Blu-ray-teknologien, har produsentene skapt en rekke Blu-ray-spillere, og interne Blu-ray-stasjoner for datamaskiner. Hvis du ønsker å spille av Blu-ray-plater på din Windows XP-operativsystemet, men datamaskinen ikke har Blu-ray-evner, få en ekstern Blu-ray-stasjonen kan være den mest kostnadseffektive alternativet, heller enn å kjøpe en ny datamaskin .

Bruksanvisning

1 Kjøp en ekstern Blu-ray-stasjon fra din lokale eller online elektronisk forhandler. Før du kjøper, sørg for at den eksterne harddisken er kompatibel med Windows XP-operativsystemet.

2 Slå på datamaskinen, og koble USB-kabelen fra Blu-ray ekstern stasjon til datamaskinens USB-port.

3 Sett installasjons-CDen som fulgte med i esken. Vent noen sekunder mens maskinen leser innholdet på CD-en. Følg oppsett instruksjoner, og gå gjennom oppsettet for å installere driverne nødvendig for datamaskinen å gjenkjenne den eksterne harddisken.

4 Last ned og installer en Blu-ray mediaspiller (se ressurser).

5 Test den eksterne harddisken ved å sette inn en Blu-ray-plate i stasjonen. Når maskinen gjenkjenner platen, vil den automatisk åpne opp Blu-ray media player du installerte i trinn 4. Hvis den ikke automatisk spille, lansere Blu-ray-spiller manuelt. Klikk på fanen "File" og velg "Open" fra rullegardinmenyen. Finn din Blu-ray-plate under "Min datamaskin" og klikk "OK" for å spille.