Slik spiller Cribbage med datamaskinen

Slik spiller Cribbage med datamaskinen


Cribbage er et populært kortspill oppfunnet i England i det 17. århundre av en poet som heter Sir John Suckling. Spillet av Cribbage er for to til seks spillere og bruker en cribbage styret å holde stillingen. Flere alternativer finnes for å spille med en datamaskin. De to kategoriene av spill er; PC-spill og online spill. Forskjellen er en spilles etter at spillet er installert på datamaskinen, og den andre spilles på en nettside ved hjelp av en nettleser.

Bruksanvisning

1 Besøk et nettsted som tilbyr online Cribbage. Det er bokstavelig talt hundrevis av online Cribbage nettsteder som lar brukerne logge seg på og spille gratis. Avhengig av området, kan du enten spille mot datamaskinen eller en annen spiller som også har logget seg på nettstedet. De fleste nettsteder lar deg spille gratis, mens andre krever at du oppretter en konto. Noen av de mest populære online Cribbage nettsteder er gotofreegames.com; pogo.com; games.com; gamecolony.com og candystand.com. De fleste av disse nettstedene tilbyr en tutorial på hvordan å spille Cribbage ved hjelp av sine servere. Men for det meste, hvis du vet hvordan du skal spille Cribbage i det virkelige liv, spille online vil være like lett.

2 Last ned en frittstående PC-versjonen av spillet til datamaskinen. Flere software design selskaper tilbyr gratis nedlasting av Cribbage. Spillet filer er alltid veldig små (mindre enn 10 MB) og svært enkel å installere. Ofte spillene er frittstående, noe som betyr at ingen installasjon er nødvendig. Brukeren kan bare å dobbeltklikke på den nedlastede spillet filen for å starte avspillingen. Nettsteder som cribbage.ca; stanwardine.com; sharewareriver.com; dqsoft.com; download32.com; brothersoft.com og cribbagecorner.com alle tilbyr sin programvare gratis eller relativt lav pris (mindre enn $ 15).

3 Last installeres Cribbage spillet programvare. Etter at spillet er installert, er snarveier plasseres på skrivebordet og / eller programmenyen. Fordelen med installer Cribbage programvare er at det er mer omfattende enn frittstående spill og vil tillate brukeren å lagre et spill, lagre spilldata og opprette en spillerprofil. Samlet sett vil spillopplevelsen bli styrket ved denne typen programvare.