Slik spiller en Flash i Media Player

Selv om flash-videoer er en av de vanligste videoformatene på Internett, eldre versjoner av Windows Media Player støtter ikke flash avspilling. Ifølge Microsofts nettsted, må brukerne laste ned og installere Adobe Flash Player versjon 9 eller nyere for å spille flash-videoer i Windows Media Player (gratis for nedlasting). Vær oppmerksom på at det kan best å laste ned og installere den nyeste versjonen av WMP før du begynner å sikre kompatibilitet med ditt system.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til nedlastingssiden for Adobe Flash Player (se Ressurser). Klikk på "Godta og installer nå" -knappen nederst på siden for å godta lisensvilkårene og laste ned programmet. Kjør gjennom installasjonsprosessen, og velg en destinasjon på harddisken der du vil at programmet lagres.

2 Start Windows Media Player. Klikk på "Tools" menyen øverst på skjermen og hold musen over "Plug-Ins" pil. Velg Adobe Flash Player alternativet.

3 Finn flash video på datamaskinen du ønsker å spille. Høyreklikk på ikonet og velge å åpne den med Windows Media Player.