Slik spiller "Jurassic Park" Games Online

Den "Jurassic Park" trilogi av filmer har sett flere utgivelser på konsoller som PS2, men det er ikke så mange PC-spill å velge mellom på nettet. Spillene er gratis og inkluderer puslespill spill, kjøring spill, trivia spill og ROMs av en original "Jurassic Park" spill for Nintendo-konsollen. Hvert spill fokuserer på verden av "Jurassic Park" og inneholder flere forskjellige dinosaurer og elementer fra filmene. Hvert spill er egnet for barn i alderen 6 år og eldre.

Bruksanvisning

1 Spill "Jurassic Park" Nintendo ROM på Nintendo 8. I spillet tar du kontroll over tegn som Grant og reise rundt Jurassic Park. Bruk piltastene til å flytte karakter og "Z" og "X" -tastene for handlinger som skyte og hoppe. Hvert nivå har et nytt oppdrag som spillerne må komme forbi for å gå videre.

2 Løs "Jurassic Park" quizer på Fun Trivia. De bruker opprettet quizer dekke alle tre filmene og spørre trivia om forskjellige karakterer, plot poeng og dinosaurer i filmen. Velg mellom tre versjoner av spillet som Flash quiz, grunnleggende HTML quiz eller den interaktive timer quiz.

3 Escape Jurassic Park og unngå T-Rex i Hype Games ' "Jurassic Drive." Bruk pilene til å styre en Jurassic Park jeep og kjøre rundt i parken. Kjør over dinosaur bein, knuste biler og planter for å komme gjennom hvert nivå. Hvis du går for tregt en dinosaur vil begynne å jage deg og spise bilen. Når portene og lukke dem før donosaur rømming å vinne hvert nivå.

4 Finne nøklene for å unnslippe "Jurassic Park" kontrollsenter i Free Gaming puzzle "Jurassic Park Escape". Spillere må klikke rundt på skjermen og Jurassic Park rekvisitter for å finne skjulte nøkler. Velg på feil tast og dinosaurene vil komme inn og spise deg levende. Bruk "Walkthrough" -ikonet for tips og hint for å komme gjennom spillet.