Slik spiller mens opptak pågår i Reaper

Cuckos Reaper er en digital audio arbeidsstasjon programvare som er i stand til innspilling og sekvensering virtuelle instrumenter. Reaper kan konfigureres til å tillate lyd overvåking under opptak til et spor. Denne funksjonen lar musikere muligheten til å overvåke sine instrument ytelse mens den blir spilt inn i deres prosjekt. Dette lar musikeren vet om noen feil i løpet av deres prestasjoner, i stedet for etter en hel ta. Denne funksjonen kan slås på innen Reaper i mindre enn fem minutter.

Bruksanvisning

1 Start en forekomst av Reaper. Klikk "Start", "Alle programmer," "Cuckos" og "Reaper". The Reaper brukergrensesnittet vil nå vises på skjermen.

2 Last et prosjekt. Klikk på "File", "Open" og velg deretter et prosjektnavn fra lokal skjermen som kommer opp. Trykk på "Browse" for å navigere gjennom steder på harddisken for å åpne et prosjekt fra en annen enn standardmappen. Klikk på navnet på filen og klikk "Åpne". Reaper kan ta et par minutter å laste prosjektet, avhengig av størrelsen.

3 Høyreklikk på "Record Arm" -knappen på mikseren sporet kanalen du har tenkt på opptak til, og velg deretter "Monitor Track Media Mens opptak" alternativ fra hurtigmenyen. Dette alternativet lar deg høre lyden blir registrert når den blir fanget.

4 Trykk og hold "Ctrl" og "R" samtidig på tastaturet, og deretter trykke på mellomromstasten. Opptaket vil begynne, og hva som blir spilt inn i Reaper vil bli hørt som det blir tatt opp. Trykk på mellomromstasten igjen for å stoppe opptaket når du er fornøyd med resultatene.