Slik spiller RAR filer på iTunes

Programmet iTunes er en musikkspiller fra Apple som lar deg spille av musikkfiler som MP3-filer på datamaskinen din. Hvis du laster ned musikk som er blitt komprimert til et arkiv format som RAR, må du åpne opp RAR-fil først for å få tilgang til MP3 innsiden. På den måten kan du sette MP3 i iTunes og spille det derfra.

Bruksanvisning

1 Naviger til området Wobzip (se Ressurser). Klikk på "Velg fil" for å laste opp RAR-fil du har til området. Klikk på "Wobzip!" knappen for å lage en link til musikken inne i RAR. Klikk på denne linken for å laste ned musikk til datamaskinen din. Høyreklikk på filen og velg "Åpne med" og velg deretter "iTunes" for å begynne å spille det der.

2 Last ned og installer Winzip for et program alternativ (se Ressurser). Åpne Winzip og klikk "dekomprimere" for å legge til RAR-fil. Klikk og dra musikken du finner på innsiden av RAR i Winzip skjermen over til iTunes for å spille det der.

3 Installer programmet WinRar etter nedlasting av installasjonsfilen (se Ressurser). Åpne WinRAR, og deretter finne og dobbeltklikk på RAR-fil. En liten boks vil vises i WinRAR med musikkfilen inne. Klikk og dra dette over til iTunes for å spille det der.