Slik spiller TiVo filer

Hvis du bruker TiVo Digital Video Recorder (DVR) for å registrere din favoritt TV-programmer og filmer, kan du muligheten til å se opptak på den stasjonære eller bærbare datamaskin. Overføring av TiVo opptak til datamaskinen frigjør TV for andre som ønsker å se annerledes programmering eller for opptak av nye show. Hvis du allerede har en liten datamaskin nettverk hjemme, spille innspilte DVR-filer på din personlige datamaskin er relativt enkelt med fri programvare levert av TiVo.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av en RJ-45-nettverkskabel inn i "Ethernet" port på baksiden av TiVo DVR, og koble den andre enden av kabelen inn i nettverket hub eller ruter.

2 Gå til TiVo.com hjemmeside og laste ned "TiVo Desktop Software for PC" -programmet. Lagre programmet på datamaskinen.

3 Bla til mappen der du lagret "TiVo Desktop Software for PC" -programmet. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren.

4 Start "TiVo Desktop Software for PC" program, klikker du alternativet "Pick Recordings å overføre" da.

5 Klikk i boksene ved siden av programfilene du ønsker å se på din PC. Klikk på "Start Transfer" -knappen. Vent til programmet til å kopiere videofiler til datamaskinen. Avhengig av lengden på programmene du vil overføre til din PC, kan det ta opp til et par timer for å kopiere videofiler.

6 Klikk på "TiVo Recordings" og deretter "Now Playing List."

7 Dobbeltklikk på en videofil for å starte din standard videospiller program (vanligvis Windows Media Player) og se video.

Hint

  • Hvis du kjøper TiVo Desktop Plus oppgradere fra TiVo.com nettstedet kan du vise TiVo filer på andre enheter som iPod, iPhone, Blackberry eller en PSP.
  • Hvis videofiler er en del av en serie, klikker du på "Auto-Transfer denne serien" -knappen. TiVo Søknaden vil deretter kopiere alle filene som er en del av serien til PC-en.