Slik starter ditt eget nettsted på Go Daddy

Slik starter ditt eget nettsted på Go Daddy


Go Daddy er først og fremst kjent som en av de største domenenavn og vertsleverandører på nettet, men det er også et flott sted å sette opp en nettside med sin lett-å-bruke nettstedet Tonight nettstedet byggmester verktøy. Nettstedet Tonight er ideelt hvis du vil ha en enkel, men funksjonell nettside, men ønsker ikke å overbelastes ned med HTML, PHP og databaser. Suiten er konkurransedyktig priset og mest kompliserte ting du trenger å gjøre er å peke og klikke.

Bruksanvisning

1 Sammenligne pris planer og kjøpe en pakke. Nettstedet Tonight pakkene er priset i henhold til antall sider du er tillatt. Økonomi planer er tillatt fem sider, deluxe planer får 10 sider og premium planer er tillatt 999 sider. Andre funksjoner, som for eksempel et SSL-sertifikat, er også sammen med de dyrere pakkene.

2 Velg og konfigurere malen. Det finnes dusinvis av maler kategorisert etter næring. Du kan velge å bruke en tom mal, eller du kan velge en forhåndsbygd område med tekst, lenker og bilder som allerede er satt opp. Hvis du er komfortabel med HTML, kan du velge å starte fra scratch med en blank side

3 Start side designer og begynne å legge til innhold. Du kan få tilgang til siden designer verktøylinjen ved å velge design fra menyen, og deretter velge side designer fra rullegardinmenyen. Den WYSIWYG editor gjør det lett å formatere tekst med punkter, kursiv og forskjellige skriftstørrelser.

4 Sett inn andre elementer i siden. I kategorien innsats i sidedesigneren kan du sette inn elementer som bilder, videoer, Flash, musikk, skjemaer og tabeller.

5 Lag resten av sidene dine. For å opprette en ny side, bare velg fanen side fra sidedesigneren.

6 Velg forhåndsvisning for å se hvordan området vil så ut da publisert. Gjør eventuelle justeringer, og deretter traff publisere for å gjøre området bor.

Hint

  • Hvis du ikke kan se nettstedet ditt, bør du logge deg domeneregistratorens konto og sørg for at du har riktig konfigurert domenenavnet servere til å peke på Go Daddy.