Slik starter ditt eget nettsted på Internett

Slik starter ditt eget nettsted på Internett


Starte et nettsted er ikke så vanskelig som du kan forestille deg. Tid og teknologi har gjort det mulig for nybegynnere og avanserte Internett-bruker for å kunne komme på nett i denne digitale alderen. Og i motsetning til det mange tror, ​​det tar ikke tusenvis av dollar eller hundrevis av arbeidstimer for å lære å starte et nettsted.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Velge et domenenavn: Ditt domenenavn er hvordan folk vil finne deg på Internett. Det er viktig å velge et domenenavn som er i forhold til din virksomhet, eller produkter eller tjenester. Hold det så kort som mulig og holde til riktig kategori (.com, .biz, .info). Hvis ønsket nettsted er et kommersielt nettsted, ikke bruk et .org slutter for ditt domenenavn. Som er reservert for non-profit organisasjoner. For et kommersielt nettsted bruk .com, .biz eller Oss (for bedrifter strengt i USA).

Skriv ned flere valg i tilfelle den første ikke er tilgjengelig.

2 Registrer ditt domenenavn: Å finne den rette domeneregistrering selskapet er mer enn bare å finne den billigste selskapet. Det er alltid spørsmål som oppstår, og du vil ønske et selskap som tilbyr god kundeservice samt domener til en rimelig pris. Selskaper som Hostgator, GoDaddy og Alltimedomains tilbyr domenenavn registrering alternativer.

3 Finn en webvert: Nesten like viktig som din nettside, er din hosting selskapet. En god web hosting selskapet tilbyr 24/7 online live kundesupport, flere hosting alternativer og Linux basert hosting planer.

Sammenligne alternativer: Avhengig av hva slags nettsted du ønsker å bygge vil du ønsker å sammenligne alternativene. Tilbyr det Wordpress hosting? Tilbyr det MySQL-databaser, CGI, PHP5 eller bedre, Forside, private SSL, dedikert IP-tallet og statistikk evner?

Finn et selskap som tilbyr cPanel kontrollfunksjoner. CPanel tilbyr alt som er nevnt ovenfor, pluss et par statister.

4 Installer Wordpress, Site Builder, eller en annen CMS system: Logg inn på din nye hosting konto og installere en av de mange instant web side alternativer tilgjengelig som: Wordpress, site byggherre, Joomla eller Mambo. Alternativene kan variere avhengig av din hosting konto.

5 Rediger Tema: Logg inn på nytt tema konto og redigere alternativene. Endre tittel, legg til en beskrivelse, legge til sider og publisere.

For eksempel: Wordpress tilbyr hundrevis av temaer for web-basert installasjon - noen er gratis og noen av dem koster mellom $ 24 til $ 150 per / tema. Avhengig av den funksjonaliteten du trenger. Søk på Internett og velge den som er riktig for deg.