Slik starter en blogg og ha det gøy å skrive en blogg

Lyst til å skrive en blogg her er noen nyttige tips.

Bruksanvisning

1 Starte en blogg er morsomt og noe lett. Du kan bruke en av de gratis blogging tjenester. Blogger.com er enkel å bruke, og de har mange forskjellige maler å velge from.You kan også laste videoer og lyd på blogger som gjør dem morsomme å use.There er mange forskjellige alternativene du kan stille opp med blogger og andre som Google Fravær og Yahoo utgivere for å gjøre en liten inntekt fra bloggen din hvis du vil ha en no navn så kan du sjekke ut en blogg tjeneste som wordpress.
Nå må du bestemme hva du vil at bloggen skal være om. Du bør prøve og skrive om emner som din er kjent med og hvordan å tiltrekke seg lesere til bloggen din med de samme interessene. Du kan også sette den opp for abonnement eller holde den åpen for everyone.Your blogg bør ha en god tittel og beskrivelse og hva bloggen er about.This vil hjelpe søkemotorene finne blog.Try og holde navnet på bloggen din om hva du ønsker å skrive about.If din gode på matlaging forsøk og navn som "Tiffany matlaging". Jeg har en blogg om bass fiske, så jeg kaller det "fishingforbass" .Du skjønner poenget er det viktig å beholde navnet som en del av blogg subject.Pictures er stor på blogger, spesielt hvis de hjelper med bloggen post.Some av de mest populære blogger er de hvor bloggeren tar bilder og skriver om it.Videos fungerer på samme måte, og knytte dem opp til YouTube eller koble dem tilbake til bloggen din.

2 Begynn å skrive innlegg og prøver å være positiv og ikke kontroversiell, til blogglesere som morsom og morsomme ting å lese about.Ask for tilbakemeldinger fra dine innlegg eller forslag til hvordan å løse en problem.Bloggers liker å hjelpe og elsker å svare på denne typen stolpe. Hvis det du legger ut er negative innlegg og klager, hva du får tilbake er negative kommentarer.
Hold dine artikler og kommentarer ganske kort. Hold dine kommentarer til emnet og holde blogginnlegget kort og concise.I har funnet ut at 200 til 300 ord er nok. Sørg for at du bevis lese blogginnlegget og bruke stavekontroll, det irriterende å se feilstavede ord. Kunsten blogging er mer moro og god informasjon med gode tilbakemeldinger fra blogginnleggene holder leserne kommer tilbake.

3 Utvikle din egen blogg skrivestil la din humor eller personlighet komme gjennom i blogginnleggene. En annen blogg tips er å spørre leserne til å starte skriftlige innlegg for deg eller har en blogg skrivekonkurranse med noen form for premie til vinneren.
Har tilfeldige gjester eller venner som du vet med erfaring i et bestemt emne. De kan skrive på sin kompetanse og gi bloggen din et friskt perspektiv som er moro for bloggers.This også gir deg en pause fra å skrive hver dag på bloggen din.
Kontroller at du bruker en blogg ping tjeneste som ping-o-matic, er det mange ping-tjenester og pinge dem når du oppdaterer bloggen din.
Dette er bare noen få blogg starter tips de er mange flere, men disse bør komme i gang, nyte blogging.