Slik starter en boks Bruke Gimp

GIMP er et akronym for GNU Image Manipulation Program, et fritt tilgjengelig open source grafisk redigering program. Last ned GIMP fra Gimp.org nettsiden og installer bilderedigeringsprogram til datamaskinen. Du kan starte en boks med stier verktøy i GIMP som GIMP inkluderer ikke en firkant eller sirkel tegneverktøy. Når du har opprettet i boksen, kan du lagre grafikken som en av flere forskjellige typer bildefiler, for eksempel Portable Network Graphics (PNG) filformat, JPEG-format eller en GIF-fil.

Bruksanvisning

1 Åpne GIMP programmet.

2 Klikk på "Lag" i menylinjen, og klikk deretter på "Nytt lag." Skriv inn et navn for laget, og klikk deretter på "Transparency" -knappen for å få lag med en gjennomsiktig bakgrunn.

3 Klikk på "baner" i verktøykassa. Stiene verktøyet er knappen som ser ut som en penn med en linje blir trukket med pennen.

4 Tegn boksen på det gjennomsiktige laget ved hjelp av Paths tegneverktøy.

5 Opprett flere sider til boksen ved å legge ytterligere transparente lag og bruke stier verktøyet til å tegne ulike perspektiver på boksen.

6 Klikk på "File" på menylinjen, og klikk deretter "Lagre som" alternativet.

7 Klikk på "Select File Type" rullegardinlisten, og klikk deretter på den ønskede grafiske filtype. Skriv inn et navn for den nye filen i "File Name" boksen og klikk på "Lagre" -knappen for å lagre startet boksen.