Slik starter en Streaming Nettsted

Slik starter en Streaming Nettsted


Streaming tillater brukere å lage sin egen live innhold som kan vises i sanntid over Internett. Dette innholdet kan være musikk, snakker eller full-motion video. Opprette en nettside som har en slik funksjon kan virke vanskelig i begynnelsen, men Internett er full av ressurser som kan gjøre å lage din egen streaming fôr så enkelt som mulig.

Bruksanvisning

Sett opp Internett-Stream

1 Start din foretrukne nettleser og gå til en Internett-streaming nettsted som lar brukerne lage sine egne feed. Populære nettsteder inkluderer Ustream, Livestream og Justin.tv.

2 Plukk nettsted som tilbyr den funksjonaliteten du ønsker for strømmen din. Slik starter et nettsted som tilbyr seerne streaming av innhold, plukke den tjeneste som tilbyr en forankring alternativ. Vær oppmerksom på at enkelte tjenester kan kreve ekstra for denne funksjonen.

3 Klikk på "Registrer deg" og opprette en konto med streamingtjenesten som du har valgt. Fyll ut detaljene i informasjonen og nettstedet du vil knytte til mediestrømmen.

4 Plugg inn webkameraet eller mikrofon og aktivere opptaksknappen på streaming grensesnittet til din valgte området. Hvis du kan se og / eller høre deg selv på skjermen vinduet, så strømmen er oppe og klar til å gå.

5 Kopier HTML-koden fra "Embed" delen som er notert på kontoen din hjemmeside til ditt nettsted. Dette gjør at strømmen din vises på hjemmesiden til webområdet ditt.

Hint

  • Sørg for at innholdet du er streaming er ditt. Streaming opphavsrettsbeskyttet materiale over Internett er ulovlig.