Slik Sync Chrome Bokmerker med iTunes

Slik Sync Chrome Bokmerker med iTunes


Hvis du ønsker å se nettleserens bokmerker mens du bruker den mobile nettleseren på iPhone, må du synkronisere bokmerkene ved hjelp av iTunes-programmet. Dessverre, iTunes bare lar deg synkronisere bokmerker fra Safari og Internet Explorer nettlesere, slik at Chrome-brukere ute i kulden når det gjelder å bokmerke synkronisering. Hvis du eksporterer du Chrome bokmerker til enten Safari eller Internet Explorer, men du kan synkronisere Chrome bokmerker med iTunes i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Internet Explorer

1 Dobbeltklikk på ikonet for Google Chrome for å starte nettleseren. Klikk på "Bokmerker" -fanen og velg "Bookmark Manager" alternativet fra Bokmerker-menyen.

2 Klikk på "Organiser" i vinduet bokmerke og velg "Eksporter bokmerker" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Lagre" -knappen for å eksportere bokmerker og lagre filen på harddisken på datamaskinen.

3 Dobbeltklikk på programikonet Internet Explorer for å starte nettleseren. Klikk på "Favoritter" -knappen, etterfulgt av pilen "Legg til i favoritter" alternativet ved siden av.

4 Klikk på "Import og eksport" alternativet, etterfulgt av "Importer fra en fil" alternativ. Klikk på "Next" for å fortsette.

5 Sett en hake ved siden av "Favoritter" og klikk på "Next" for å fortsette.

6 Klikk på "Bla gjennom" knappen og finn bokmerkene filen du eksporterte i trinn 2. Merk filen og klikk på "Import" knappen. Klikk på "Finish" -knappen for å fullføre importen bokmerkene i Internet Explorer.

7 Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med enheten, og dobbeltklikk på iTunes-programmet ikonet for å starte programmet.

8 Klikk på iPhone oppført under "Enheter" overskriften. Klikk på "Info" -fanen og plassere en hake ved siden av «Synkroniser bokmerkene fra" og velg "Internet Explorer" fra rullegardinmenyen.

9 Klikk på "Apply" -knappen, etterfulgt av "Sync" -knappen for å lagre endringene og synkroniserer Chrome bokmerker med iTunes.

Safari

10 Dobbeltklikk på ikonet for Google Chrome for å starte nettleseren. Klikk på "Bokmerker" -fanen og velg "Bookmark Manager" alternativet fra Bokmerker-menyen. Klikk på "Organiser" i vinduet bokmerke og velg "Eksporter bokmerker" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Lagre" -knappen for å eksportere bokmerker og lagre filen på harddisken på datamaskinen.

11 Dobbeltklikk på Safari programikonet for å starte nettleseren. Klikk på "File" -kategorien og velg "Importer bokmerker" fra Fil-menyen. Finn frem til bokmerkene filen du eksporterte i trinn 1, merker du den og klikker på "Import" knappen for å importere bokmerkene i Safari nettleser.

12 Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med enheten, og dobbeltklikk på iTunes-programmet ikonet for å starte programmet. Klikk på iPhone oppført under "Enheter" overskriften. Klikk på "Info" -fanen og plassere en hake ved siden av «Synkroniser bokmerkene fra" og velg "Safari" fra rullegardinmenyen.

1. 3 Klikk på "Apply" -knappen, etterfulgt av "Sync" -knappen for å lagre endringene og synkroniserer Chrome bokmerker med iTunes.