Slik Sync en iPad med en Mac

Slik Sync en iPad med en Mac


Apple iPad, en tablet datamaskin som kjører på iOS operativsystem, tillater brukere å ta sine filer, musikk, data og applikasjoner på veien med dem i stedet for en klumpete bærbar datamaskin. En bruker må synkronisere enheten med en datamaskin som kjører Apple iTunes-programvare for å overføre filer mellom datamaskinen og nettbrettet. Macintosh-eiere kan fullføre denne prosessen i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Koble iPad. Plugg den brede enden av iPad kabelen i kontakten på undersiden av nettbrettet; trykker bestemt, men forsiktig inntil kabelen er på plass. Plugg den smale enden inn i USB-porten på Mac.

2 Start iTunes. Ifølge Apple, bør iTunes starter automatisk når den oppdager en tilkoblet iPad. Hvis iTunes ikke starter, finne på iTunes-symbolet, som ligner en musikalsk notat i en sirkel, i dokken på bunnen av skjermen. Klikk på den en gang. Ikonet vil begynne å sprette som applikasjonen åpnes.

3 Velg elementene du vil synkronisere. iTunes kan synkronisere et bredt spekter av informasjon med en iPad, og iTunes standardinnstillingene tillate programmet å synkronisere all musikk, podcaster, filmer, TV-programmer og applikasjoner som finnes i iTunes med iPad. Slik velger du tilleggsinnhold, inkludert kontakter, bilder og videoer som ikke allerede er i iTunes, klikk på iPad ikonet i venstre kolonne i iTunes-vinduet, og velg ønsket innhold fra iPad "Info" vinduet.

4 Synkroniser. Hvis sammendraget vinduet iPad ikke allerede vises i iTunes, klikk på iPad ikonet i venstre kolonne, og klikk deretter på "Summary" på toppen av iTunes-programmet. En "Sync" -knappen vises i den nedre delen av iTunes-vinduet; Klikk på den.

Hint

  • I tillegg til musikk og videoer, kan iTunes også synkronisere e-postkontoinnstillinger, bokmerker og annen informasjon som er lagret på Mac. Du kan velge dataene som skal synkroniseres fra "Info" vinduet i iTunes.
  • Avhengig av mengden av data i iTunes og på iPad, kan synkroniseringsprosessen ta så lenge som 20-30 minutter. Synkronisere flere full-lengde, kan filmer av høy kvalitet ta en time eller mer.
  • Hvis du ikke har en iPad kabel tilgjengelig, en standard iPod kabel passer også enheten.
  • Tving aldri iPad kontakten inn i enheten eller inn i Mac USB port. Tvinge en dårlig montering kontakten inn i porten kan skade kabelen, iPad eller Mac.
  • Ikke koble iPad under synkroniseringsprosessen. Avbryte synkronisering kan føre til tap av data.