Slik Sync en iPad Med en Wireless Keyboard

Slik Sync en iPad Med en Wireless Keyboard


Apples iPad tavle gir brukerne iOS erfaring (Apples mobile operativsystem) på en mye større skala, slik at de kan laste ned og bruke apps skreddersydd for å dra nytte av den iPad økt skjermoppløsning og skjermen eiendomsmegling. Enheten leveres med innebygd Bluetooth-teknologi, slik at det å koble til mus, tastatur og andre Bluetooth-kompatible enheter. Hvis du ønsker å koble iPad til et trådløst Bluetooth-tastatur, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Innstillinger" -ikonet på iPad hjem-skjermen, etterfulgt av alternativet "General" innstillinger. I Generelt-menyen, trykk på "Bluetooth" og skyv på skjermen Bluetooth-bryteren til "ON" posisjon.

2 Slå på det trådløse tastaturet. Enheten vil vises under "Enheter" overskriften i Bluetooth-menyen. Trykk på enheten i Bluetooth-menyen for å starte sammenkoblingsprosessen. En firesifret tallkode vil vises på iPad-skjermen etter noen sekunder.

3 Skriv inn den firesifrede koden på tastaturet og trykk "Enter" -tasten. Det trådløse tastaturet vil nå bli koblet til iPad, og kan brukes i stedet for skjermtastatur enhetens.