Slik Sync en Palm med Outlook

Slik Sync en Palm med Outlook


Du fikk en ny Palm, og du ønsker å synkronisere den med Outlook på PC-en. Hold alle dine oppgaver, avtaler, kontakter og notater på begge steder - og få dem oppdatere når du kommer tilbake fra en utflukt. Følg disse trinnene for å få de to produktene snakker med hverandre.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Installer HotSync Manager og Palm Desktop på datamaskinen. Disse programmene vil være på en disk som fulgte med Palm. Hvis du ikke har dem tilgjengelig, de er tilgjengelige på Palm nettsted (http://kb.palm.com).

2 Last ned Palm Outlook 2007 Conduit, som ligger på http://kb.palm.com/wps/portal/kb/na/tungsten/tx/unlocked/solutions/article/8716_en.html. Pakk denne filen og installere den på datamaskinen.

3 Start datamaskinen på nytt. Når du kommer til skrivebordet skjermen, bruker tilkoblingen ledningen for å koble din Palm til datamaskinen via en ledig USB-spor.

4 Kjør Palm HotSync. Du kan enten starte det fra din Palm eller fra datamaskinen. Alternativt kan du trykke på HotSync-knappen på din Palm. En synkroniserings vindu åpnes og spore fremgang.

5 Dobbeltsjekk å sørge for at synkroniseringen kjørte riktig.

Hint

  • Ikke koble Palm før du har fullført alle konfigurasjonstrinnene for HotSync, Palm Desktop, og Conduit. Ellers må du avinstallere og installere Conduit.