Slik Sync en Wiimote til en datamaskin

Slik Sync en Wiimote til en datamaskin


Wiimote er standard kontrolleren til Nintendo Wii spillkonsoll. Den bruker forskjellige knapper sammen med bevegelsessensorer. Mange er ikke klar over at Wiimote kan brukes på en datamaskin, så vel så lenge en Bluetooth dongle brukes. Bluetooth er en metode for kommunikasjon primært brukes med mobiltelefoner, men også med eksterne enheter, inkludert mus og tastatur. Mange programmer har blitt utviklet for å bruke Wiimote på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne "Control Panel" og klikk "Bluetooth-enheter."

2 Klikk "Legg til" for å starte veiviseren for Bluetooth-enhet. Kryss av i boksen som sier "Min enhet er satt opp og klar til å bli funnet."

3 Trykk både "1" og "2" på Wiimote samtidig til lysene på bunnen begynner å blinke, noe som indikerer at den er klar for å starte synkroniseringsprosessen.

4 Vent til veiviseren for å oppdage din Wiimote. Veiviseren vil vise "Nintendo RVL-CNT-01" når den oppdager Wiimote.

5 Klikk "Next" og velg alternativet "ikke bruker en tilgangsnøkkel", siden Wiimote ikke trenger sikkerhet.

6 Reaktiver tilkoblingen ved å trykke "1" og "2" på samme tid igjen. Klikk neste for å fullføre aktiveringsveiviseren. Nintendo ikonet vil forbli i din Bluetooth-enheter-listen. Du trenger å re-sync hver gang Wiimote slås av eller maskinen går i dvale eller avsluttes.