Slik Sync Google Apps

Slik Sync Google Apps


Du kan bruke Google Sync Apps med mobiltelefoner for å hjelpe deg å holde styr på gmail, kontakter og kalenderinformasjon. Google-programmer synkroniseres i henhold til type enhet du eier. Hvis du har en Blackberry eller iPhone med mobil service, følger du disse trinnene for å synkronisere Gmail og kalenderinformasjon.

Bruksanvisning

Blackberry Mobile Devices

1 Last ned og installer Google Sync Apps på din Blackberry mobiltelefon. Bruk nettleseren og skriv inn webadressen for m.google.com/mail. Klikk på nedlastingshyperkobling, og klikk på "Last ned" knappen. Etter at søknaden begynner å installere seg selv på telefonen, vises en melding som sier: "Vil du gi Google Sync Trusted Application Status?" Klikk på "Ja" for å fortsette.

2 Gå til programskjermen og se etter "Google Sync Apps" -ikonet og klikk på den.

3 Logg deg på Google-kontoen din. Skriv inn din e-postadresse og passord. Klikk på "Logg inn" -knappen når du er ferdig. Vent til Google Sync Apps ferdig oppdatere kalenderlisten. Bla ned til "Konfigurer Sync" og klikk på den.

4 Velg Google Sync alternativet du vil bruke. Hvis du ønsker å synkronisere kontakter, bla ned til "Automatisk" eller "Manuell" alternativet. Klikk på styrekulen på din Blackberry for å gjøre ditt valg. Bla ned til kalenderen muligheten til å synkronisere kalendere. Velg antall uker som du vil at kalenderinformasjon synkronisert.

5 Klikk på "Escape" når du er ferdig. En pop-up vindu vil vises som sier "endringer som er gjort." Velg "Lagre", og når du ser meldingen "Vil du synkronisere nå?" velge "Ja" og vent til "Google Sync Apps" for å fullføre synkronisere alle hendelsene. Trykk på "Avvis" -knappen når du ser meldingen "Sync vellykket."

iPhone Mobile enheter

6 Klikk på "Innstillinger" på din iPhone startskjermen. Sjekk telefonens versjon for å se om den er kompatibel med tjenesten. Google Sync Apps kan synkronisere mobiltelefoner som er versjon 3.0 og nyere.

7 Gå til "Generelt" og klikk på "Om" og deretter klikker du på "Version". For å oppgradere din iPhone, kan du gå apple.com/iphone/softwareupdate/ og følg installasjonsveiledningen.

8 Bla ned til "Mail, kontakter, kalendere" og klikk på den. Åpne "Legg til konto" og velg "Microsoft Exchange." Skriv din google e-postadresse i "brukernavn" -feltet, og skriv inn passordet i "Passord" -feltet. La "Domain" feltet stå tomt. Klikk på "Neste" -knappen.

9 Skriv inn webadressen m.google.com i "Server" -feltet, og klikk "Next". Velg "Avbryt" hvis "Kan ikke bekrefte sertifikatet" vises før "Exchange Server" vises. Klikk "Next" igjen.

10 Velg de tjenestene du vil synkronisere, for eksempel "Mail", "Calendar" og "Kontakter". Når du blir bedt om å klikke på "Hold på min iPhone" alternativet.