Slik Sync iPod, iTunes og Virtualbox

Slik Sync iPod, iTunes og Virtualbox


VirtualBox er en Virtual Machine (VM) programvare opprinnelig utviklet av Sun Microsystems, nå eid av Oracle. Det er mulig å lage en Windows VM med VirtualBox og installere Apples iTunes. Dette gjøres vanligvis med versjoner av Linux, som Ubuntu, som ikke har noen naturlig mekanisme for å synkronisere med iPod og iPhone. Apple har ikke skrevet en versjon av iTunes for Linux, og så finnes det ingen annen enkel metode for å synkronisere filer til en iPod på Linux-maskiner.

Bruksanvisning

1 Installer VirtualBox. Hvis det allerede er installert, må du kontrollere at du har den nyeste tilgjengelige versjonen for operativsystemet ditt. Oppgradere hvis du ikke er aktuell.

2 Opprett en ny VM med Windows XP. Installer Windows XP, og oppgradere til et minimum av Service Pack 2.

3 Installer iTunes på din Virtual Machine. Enten iTunes versjon 8 eller versjon 9 er bekreftet å fungere.

4 Innenfor innstillingene for Windows VM, sikre både "Aktiver USB Controller" og "Aktiver USB 2.0 (EHCI) Controller" boksene er sjekket.

5 Koble iPod med en USB-kabel. Bekreft at iTunes ser iPod ved å se etter den i venstre kolonne i iTunes-vinduet.

6 Synkronisere iPod i iTunes. Marker iPod i venstre kolonne på iTunes, og velg deretter "Sync" i hovedvinduet.

Hint

  • Du kan legge til et filter for å VirtualBox, slik at iPod automatisk passere gjennom, ellers må du velge og aktivere iPod når den er koblet inn manuelt.
  • VirtualBox er kjent for å være svært følsom om USB-enheter ledelse, og du kan ha flere operativsystemspesifikke konfigurasjons trinnene for å aktivere USB-enhet pass-through. Slike trinn avhengig av distribusjon av Linux du har installert.