Slik Sync mapper i Dropbox

Synkronisering av datamaskinen mapper i Dropbox er nyttig hvis du ønsker å automatisere lagring og sikkerhetskopiering ved hjelp av Dropbox. Dropbox er en online web-tjeneste som gir 2 GB ledig plass for deg å lagre dokumenter og fotografier. Når den er satt opp riktig, vil Dropbox vises som en ekstra mappe på datamaskinen hvor du kan direkte lagre dokumentene dine til. Hvis du trenger å få tilgang til mapper eller filer hvor som helst i verden, så kan du få tilgang til Dropbox og laste dem ned fra Internett.

Bruksanvisning

1 Last ned Dropbox for Windows Installer (se Ressurser). Dobbeltklikk nedlastingen for å starte installasjonen.

2 Klikk "Next" gjennom oppsett instruksjoner, slik standardinnstillingene som de er. Klikk på "Finish" når konfigureringen er fullført.

3 Bla til Dokumenter-mappen på datamaskinen og dobbeltklikk på "My Dropbox" -mappen. Dette er mappen som synkroniseres på nettet med den virtuelle Dropbox server. Lagre alle fremtidige dokumenter i denne mappen hvis du vil ha dem til å synkronisere online.

4 Bla til Dokumenter-mappen og trykk på "Ctrl" + "A," hold "Ctrl" og klikk "My Dropbox" (for å oppheve merkingen) og deretter "Ctrl" + "C" for å kopiere alle mappene. Dobbeltklikk på "Min Dropbox" og trykk "Ctrl" + "V" for å lime inn en kopi av alle dine gamle mapper, de vil nå begynne å synkronisere med Dropbox server.