Slik Sync min iPad via en USB-

Slik Sync min iPad via en USB-


IPad kan synkroniseres med datamaskinen ved hjelp av Apples iTunes multimedia programvare, som oppretter en sikkerhetskopi av den iPad innstillinger og innhold. Du kan bruke denne sikkerhetskopien til å gjenopprette iPad til en tidligere tilstand, for å sette opp en ny iPad den samme som forrige, eller som del av en feilsøkingsprosedyre. ITunes synkronisering kan kun utføres via USB-kabel.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen, følge installasjonsinstruksjonene er beskrevet på Apples nettsider. Når installasjonen er ferdig, starter iTunes ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.

2 Koble iPad til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. ITunes vil automatisk oppdage iPad og legge den til "Enheter" i venstre kolonne.

3 Velg iPad fra "Devices" -menyen og åpne "Summary" fanen i hovedvinduet i iTunes.

4 Klikk på "Sync" -knappen for å synkronisere iPad med iTunes, og for å lage en sikkerhetskopi av den iPad innstillinger og innhold på datamaskinen. En «Synkronisering pågår» -melding vises på iPad-skjermen. Når synkroniseringen er fullført, kan iPad kobles fra.

Hint

  • Synkronisering kan starte automatisk så snart iPad er koblet til datamaskinen.
  • IPad vil bare lade svært langsomt fra en standard datamaskin USB-kontakt, slik at det er godt oppladet før du starter synkroniseringen slik at prosessen ikke blir avbrutt av et flatt batteri.