Slik Sync Outlook 2010 med iTunes

September 15 by admin

Når du bruker Microsoft Outlook 2010 for en lengre tid, kan det hende du kommer til å stole tungt på kontakt- og kalenderinformasjon lagret i den. Faktisk kan det være så viktig at du ønsker å synkronisere den med din iPod, iPhone eller iPad, slik at du kan ha den informasjonen med deg når du er borte fra datamaskinen. Heldigvis gir iTunes en metode for å synkronisere denne informasjonen fra Outlook, gjennom iTunes og på enheten.

Bruksanvisning

1 Koble den store enden av enhetens USB-kabelen til undersiden av enheten, og koble deretter den andre enden til en USB-port på datamaskinen. Vent til iTunes til å starte automatisk når den gjenkjenner enheten.

2 Klikk iPod, iPhone eller iPad under "Enheter" på venstre side av vinduet. Dette vil slå stort senter delen av vinduet til enhetens "Summary" side.

3 Klikk på "Info" -fanen på toppen av "Summary" -delen.

4 Kryss av i boksene til venstre for hvert element i Microsoft Outlook som du ønsker å synkronisere med enheten. For eksempel, hvis du ønsker å synkronisere kalenderen din, vil du merke av i boksen til venstre for "Sync Kalender fra Microsoft Outlook».

5 Klikk "Sync" nederst i vinduet når du er ferdig med å velge Microsoft Outlook-elementer som du ønsker å synkronisere.

Hint

  • Du må ha Microsoft Outlook installert på datamaskinen for å synkronisere mellom Outlook og dine iTunes tilkoblede enheten. ITunes-programvaren er i stand til å synkronisere informasjon direkte fra en datafil Outlook.
  • Enheten må være koblet til datamaskinen for iTunes for å synkronisere med Microsoft Outlook.
  • Hvis du har problemer med å synkronisere Outlook 2010 med iTunes, må du kanskje oppdatere iTunes-programvaren. Klikk "Hjelp" øverst i iTunes-vinduet, og klikk deretter på "Søk etter oppdateringer".
  • IPod, iPod nano og iPod classic kan bare synkronisere med 32-bit-versjonen av Microsoft Outlook. For å finne ut din Outlook-versjon, klikk på "File" øverst i Outlook 2010, og klikk deretter på "Help". Din versjon vises ved siden av "Version" i kolonnen til høyre i vinduet.

Related Articles