Slik Sync Outlook Express til en Yahoo-konto

Slik Sync Outlook Express til en Yahoo-konto


Outlook Express er en av de mer populære e-post og kundeoppfølging programvare, sannsynligvis på grunn av det faktum at det var inkludert gratis med mange Windows-operativsystemer i fortiden. Yahoo er også en populær og fri leverandør av e-posttjenester. Hvis du har en Yahoo e-postadresse, kan du ønsker å synkronisere Outlook Express adressebok med det, og ha alle dine e-kontakter tilgjengelig i begge plattformer.

Bruksanvisning

1 Følg de enkle instruksjonene for å laste ned og installere Yahoo! AutoSync programvare. URL for dette gratis nedlasting er i avsnittet nedenfor.

2 Åpne Yahoo! Automatisk synkronisering programvare når den er installert. Konfigurasjonsprosessen vil starte automatisk.

3 Klikk for å velge Outlook Express som applikasjonen som du vil synkronisere Yahoo !, og klikk deretter på Adressebok. Klikk deretter på "Next".

4 Sett opp synkroniserings å være enten automatisk ved å klikke på "Ja" eller manuell ved å velge "Nei."

5 Skriv inn din Yahoo! brukernavn og passord når du blir bedt om det av automatisk synkronisering program. Ikke ta med "@ yahoo.com" etter brukernavnet.

6 Klikk for å plassere en hake i boksen hvis du ønsker å lagre brukernavn og passord, slik at du slipper å taste det inn med hver synkronisering. Klikk "OK", og du vil se et skjermbilde som bekrefter at du har endret AutoSync innstillinger. Klikk på "Finish" og velg alternativet for å starte din første synkronisering nå.