Slik Sync Outlook på to maskiner

Slik Sync Outlook på to maskiner


Synkronisering av Microsoft Outlook mellom to forskjellige datamaskiner er ofte en hodepine som brukerne opplever fordi Microsoft ikke tilbyr muligheten til å gjøre dette gjennom Outlook-programmet. Det finnes imidlertid en rekke metoder for å lykkes synkronisere Outlook over to datamaskiner. Metodene for synkronisering faller i to store kategorier: dedikert programvare som synkroniserer Outlook og elektroniske tjenester som utnytter ulike verktøy for å synkronisere visse aspekter av Outlook. Disse metodene varierer i brukervennlighet og regning.

Bruksanvisning

Bruke programvare for å synkronisere Microsoft Outlook

1 Finn et program som passer dine behov for å synkronisere Microsoft Outlook. En rekke programmer, for eksempel Sync Outlook og SynchPst, er tilgjengelig for å synkronisere Microsoft Outlook mellom to datamaskiner. Men noen programmer automatisk synkronisere Outlook i bakgrunnen (automatisk), mens andre gjør brukeren sync de to datamaskinene manuelt. Videre er kostnader for disse programmene varierer mye. Gjennomgå sine funksjoner og velge den som er best for din situasjon.

2 Installer synkroniserings på hver datamaskin du ønsker å synkronisere Outlook på. Aktiver deling mellom de to datamaskinene Outlook-mapper.

3 Synkronisere Outlook-mapper mellom de to datamaskinene. Hvis synkronisering program ikke tillater bakgrunn synkronisering, sørg for å synkronisere Outlook-mapper hver gang viktige endringer er gjort i en av Outlook programmer.

Slik Sync Outlook Bruke Online Services

4 Bestem funksjonene som du ønsker å synkronisere på Outlook. Hvis du ikke bruker Oppgaver, Kalender og / eller Kontakt funksjoner i Outlook, deretter ignorere tjenester som forsøker å synkronisere disse aspektene av Outlook.

5 Utnytte tilgjengelige verktøy for å synkronisere aspekter av Outlook. Mange av disse verktøyene benytter Googles nettbaserte verktøy (som Google Kalender og Gmail-kontakter) for å drive synkronisering av de to datamaskinene. Tjenester som Google Calendar Sync er i stand til å synkronisere Outlook-kalenderen med Google Calendar (som senere kan synkroniseres med en ekstra kopi av Outlook).

6 Bruk ekstra verktøy for å synkronisere ekstra Outlook-data. Ytterligere verktøy som Outshare og Wyncs gi full synkronisering for Outlook-applikasjoner på tvers av datamaskiner. En fullstendig liste over aktuelle verktøy kan bli funnet på Slipstick Systems artikkel om "Synkronisere Outlook ved hjelp av Web Services."

7 Synkronisere data mellom versjon av Outlook med jevne mellomrom for å holde dem oppdatert. Mange av disse verktøyene vil kreve manuell synkronisering når en bruker ønsker for to-versjonen av Outlook til å bli synkronisert.

Hint

  • -Mens Det er mer rimelig å bruke elektroniske verktøy for synkronisering Microsoft Outlook, kan brukere med liten erfaring med datamaskiner har en enklere tid å bruke egen programvare for å synkronisere Microsoft Outlook mellom to datamaskiner.