Slik Sync Reaper Med Metronome på et MIDI Keyboard

Slik Sync Reaper Med Metronome på et MIDI Keyboard


Reaper gir en virtuell opptak miljø med flerspors MIDI og lyd. Synkronisering Reaper metronom til en ekstern MIDI-keyboard interne klokke lar deg holde tilkoblede MIDI instrumenter som spiller i samme tempo. Du kan synkronisere Reaper arbeidsstasjon for lyd klokke med MIDI keyboard er metronom på mindre enn 10 minutter. Du er nødt til å gjøre MIDI konfigurasjoner i Reaper og angi MIDI keyboard interne klokke til ekstern kontroll.

Bruksanvisning

1 Koble MIDI keyboard til datamaskinen med USB-kabelen. Plugg den ene enden av kabelen inn i USB-porten på baksiden av tastaturet, og den andre enden inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Installer eventuelle drivere for tastaturet hvis de ikke allerede er installert.

2 Åpne Reaper og gjøre de riktige MIDI-innstillingene. Dobbeltklikk på Reaper-ikonet på skrivebordet, og klikk deretter på "Alternativer", "Innstillinger" og "MIDI-enheter." Høyreklikk MIDI keyboard navn fra listen for å åpne "Konfigurer Output" skjerm. Velg "Aktiver utgang til denne enheten" og "Send klokke / SPP til denne enheten," klikk "OK."

3 Still ditt MIDI keyboard interne klokke til ekstern synkronisering. Trykk på "Utility" -knappen, navigere ned til "Sync" alternativet med piltastene, og trykk "Enter". Trykk på piltastene for å velge "EXT" alternativet, og trykk "EXIT". Din tastatur interne klokke vil bli synkronisert til Reaper.

Hint

  • Prosessen for å angi et MIDI-keyboard synkroniseringsalternativer kan variere avhengig av modell. Slå opp tastaturet i brukerhåndboken for spesifikke instruksjoner for din modell i tilfelle det krever en annen metode for å få tilgang til sine MIDI synkroniseringsinnstillinger.