Slik Sync To iTunes-kontoer

Slik Sync To iTunes-kontoer


En iTunes-konto kan du laste ned musikk, TV-programmer og filmer på din datamaskin. Det er mulig å ha opptil fem datamaskiner bruker kontoen din, men du må godkjenne hver maskin til å gjøre det. Ved å ha flere kontoer autoriserte på en maskin, er det mulig å dele filer med venner og synkronisere dem opp til din MP3-spiller.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes og sette opp en iTunes-konto. For å gjøre dette, velger du "Opprett konto" fra "Store" menyen, og følg instruksjonene som vises på skjermen.

2 Autorisere kontoen din på datamaskinen ved å velge "Autoriser maskinen" fra "Store" -menyen. Skriv inn din e-postinformasjon og passord for å godkjenne kontoen.

3 Autorisere andre konto ved å oppgi andre kontoinformasjonen. Kjøp gjort av enten konto vil være tilgjengelig for alle som bruker den aktuelle datamaskinen.

Hint

  • Ved å godkjenne flere kontoer på samme datamaskin, kan du ha tilgang til et bredere spekter av musikk enn om du bare hadde din egen konto.
  • Vær forsiktig når du kjøper fra iTunes-butikken til en bestemt maskin. Kjøpet er ikke overførbar, som betyr at du er nødt til å laste ned den samme filen på nytt hvis du vil ha den på en annen datamaskin.
  • Det er ikke mulig å fusjonere iTunes kontoer.