Slik Sync Valgte kontakter

Slik Sync Valgte kontakter


Administrerende utvalgte kontakter og synkronisere dem til telefonen er relativt grei. Mest kontakt programvare lar flere ulike kategorier av kontakter (for eksempel forretninger eller personlige), og de fleste smarttelefoner kommer med programvare som lar deg velge hvilke kontakter som skal synkroniseres.

Bruksanvisning

1 Organisere kontaktene dine på datamaskinen. Høyreklikk på "Mine kontakter" i Outlook og velg "New Folder Group." Velg en klar navn for denne kontaktgruppe, slik som "Business Kontakter" eller "Familie".

2 Befolke den nye kontaktgruppen med kontaktinformasjon.

3 Koble telefonen til datamaskinen via USB-kabelen. De fleste telefoner automatisk få opp egen synkroniseringsprogramvaren, selv om du kan åpne den gjennom ikonet merket Min datamaskin på skrivebordet ditt også.

4 Velg "Synkroniser" og følg instruksjonene. På iPhone, for eksempel klikke på iTunes telefonikonet under "Devices", klikk på "Info" og bla nedover for "synkronisere kontakter med" alternativet.

5 Velg de bestemte mapper du ønsker å synkronisere til telefonen. Programvaren har også en rask knapp for å starte synkroniseringen; på iPhone, er denne knappen merket "Sync" på iTunes.

Hint

  • Gjenta denne prosedyren for utvalgte kalendere.