Slik Sync Video fra ett kamera til lyden til en annen i Final Cut

Slik Sync Video fra ett kamera til lyden til en annen i Final Cut


Skyting video med to kameraer kan hjelpe deg å gjøre en amatør video inn i en av profesjonell kvalitet. Hvis du har gjort to kameraopptak, vet du hvor vanskelig med å sette opp og synkronisere lyd på to kameraer. Ved hjelp av lyd fra to ulike kilder nesten aldri gir en konsistent lyd. Du kan ta opp video på to kameraer og lyd på bare ett kamera, og deretter synkronisere alt i Final Cut Pro.

Bruksanvisning

1 Slik Sync Video fra ett kamera til lyden til en annen i Final Cut

Ta opp lyd på begge kameraene, selv om du vil bruke innspill fra eneste.

Importere filene du skal bruke i Final Cut Pro, slik at de er tilgjengelige i bin. Selv om du kommer til å bruke lyd fra bare ett av kameraene som du har spilt inn, holde lyden fra den innebygde mikrofonen fra kameraet som du ikke kommer til å bruke lyd.

2 Klikk og dra videofilen du ønsker i den endelige produktet i sekvensen i Final Cut Pro. Sørg for sin lydfil følger med det, og at det fortsatt er synkronisert med videofilen.

3 Slik Sync Video fra ett kamera til lyden til en annen i Final Cut

Samtale gir seg til å synkronisere lyd fra to opptak.

Spill av video i Final Cut Pro sekvens og lytte nøye for tastelydene. Hvis videoen er fra folk snakker, plukke ut et bestemt ord. Hvis det er lange perioder med stillhet, legg merke til hva som høres ende som stillhet - for eksempel en bil som kjører forbi eller en fugl kvitre. Velg en lyd som vil være lett å identifisere for å hjelpe deg i neste trinn. Pause markøren på lyden du har valgt. Høyreklikk på musen, og klikk "insert markør."

4 Dobbeltklikk på den gode lydfil i hyllen i Final Cut Pro, slik at du kan lytte til det uten at det er i sekvensen. Lytt til filen for den samme lyden du fant frem og merket tidligere. Når du finner det, pause lydklippet. Trykk på "i" tasten på tastaturet for å sette en i punkt.

5 Dra god lydfil i sekvensen i Final Cut Pro. Siden i punktet for god lyd er omtrent det samme som punkt i dårlig lydfil varsles med en markør, stille opp i begynnelsen av god lydfil med markøren.

6 Forleng god lydfil til venstre, slik at den strekker seg til begynnelsen av sekvensen.

7 Zoom inn nær nok til klipp i sekvensen, slik at du kan se bestemte bølgeformer. Hvis du ikke kan se kurvene i det hele tatt, høyreklikk på ikonet i nedre venstre hjørne av sekvensen som lar deg lage dine lag tykkere. Klikk på høyre-klikk drop-down boks for å få tilgang muligheten til å lage lyd bølgeformer synlig. Gjør dine lag tykkere, slik at du kan se lydbølgeformer lettere.

8 Slik Sync Video fra ett kamera til lyden til en annen i Final Cut

Høye lyder og spretter kan hjelpe deg synkronisere lydklipp

Finn den høyeste bølgeform i dårlig lydklipp.

9 Klikk og dra god lydklipp til den høyeste bølgeformen passer med den høyeste bølgeform på dårlig lydklipp. Spille av videoen. Hvis de to lydklippene ikke stemmer overens, fortsetter å dra god lyd klipp en ramme eller to til venstre og høyre til du hører ingen forskjell mellom klippene.

10 Slett dårlig lydklipp. Spill av video for å være sikker på at alt ser synkronisert, og eksportere videoen.

Hint

  • Hvis du er på et multikamera-opptak, kan du prøve å starte og stoppe alle kameraene samtidig, slik at lyden vil allerede være innenfor noen rammer for å bli synkronisert.
  • Match tidskodene på kameraene ved å sette dem til gjeldende tid hvis kameraene tilbyr dette alternativet. Du kan synkronisere lyden ved å matche tidskoden på god lydklipp med videoklippet.
  • Når du har synkronisert lyd til videoen, koble lag. Gå til "Edit" og klikk "Link lag" for å holde lyd og video sammen.
  • Se etter en rød boks på audio layer hvis dårlig lydfilen ikke er synkronisert med sin kilde videofil. Den forteller deg hvor mange rammer vekk lydfilen er fra synkroniseres.
  • Hvis du ikke fange opp lyd med begge kameraene, må du justere lyd bilde for bilde uten sjekkpunkter.