Slik tester DNS endringer

Slik tester DNS endringer


Når du bytte web verter, er du pålagt å oppdatere din Domain Name Server (DNS) så nettlesere kan finne ditt nettsted. Endringer som gjøres i DNS kan ta flere dager å overføres via Internett. For å unngå avbrudd av nettstedet ditt innhold til sine besøkende, bør du opprettholde tjenesten med den opprinnelige verten og den nye verten før DNS-oppdateringer. Nettlesere viser området ligger på den opprinnelige serveren. Når området er identisk på både nye og gamle verter, dagen DNS endringene vil være umerkelig. Men det er en subtil metode du kan bruke til å teste om din DNS er endret.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny webside. Siden du forfatte skal lastes opp til din nye nettside vert. Hvis området er en blogg, kan du logge inn i blogging plattform på web vert du nylig har byttet DNS til å peke på. Legg noe innhold du ønsker og en personlig beskjed til deg selv og andre administratorer. Denne siden er ikke for nettstedets besøkende. For eksempel kan nettsiden være en melding som "The New Web Host er Live" eller en dato og klokkeslett. Navn på siden noe sånt som "testdnschanges.html"

2 Begrense tilgangen til nettsiden til administratorer. Siden dette ikke er en side med innhold for nettstedets gjestene, de besøkende ikke krever tilgang. Siden vil være usynlig for besøkende hvis det ikke er noen linker til det. Det vil også være nesten umulig å oppdage i en ellers ubrukt katalog. For eksempel nettadressen for testsiden, "www.yoursite.com/admin/tests/testdnschanges.html," er to kataloger lavere enn hjemmesiden.

3 Planlegg en tid til å besøke testsiden. DNS kan begynne peker til den nye nettsiden på noe tidspunkt i løpet av dagen. Tidsplan en til tre ganger i løpet av dagen for å teste om endringen har skjedd (morgen, middag, kveld). Skriv inn direkte nettadressen til siden i nettleseren. Hvis du får en "denne siden ikke er funnet" feil, har DNS ennå å bytte. Hvis du ser testside, betyr dette at DNS er lasting området ligger på den nye serveren.