Slik tester du MicroSD-kort Speed

Slik tester du MicroSD-kort Speed


Alle MicroSD-kort er definitivt ikke skapt like. Mange umerkede MicroSD-kort er tilgjengelig til en brøkdel av prisen som navnet merkevare kort krever. Hvis du har spørsmål om kortets ytelse, laste ned gratis programvare for å teste hastigheten på MicroSD. Mange nye mobiltelefoner bruker MicroSD lagring, så det er veldig viktig å ha et kort med høye overføringshastigheter å hindre svak ytelse. Hvis du opplever treg ytelse, kan en enkel test presisere problemet.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer gratis speed-testing av programvare (se Ressurser).

2 Sikkerhetskopiere viktige filer du har på MicroSD-kort. Den gratis programvaren vil skrive ny informasjon til kortet ditt gjennom hele testprosessen, så dette er viktig for å hindre tap av data.

3 Koble MicroSD-kort til datamaskinen der du installerte testing av programvare. Du trenger et MicroSD-kort adapter, som vil tillate kortet til å passe inne normale flash kortlesere. Sett inn kortet og adapteren inn din flash kortleser.

4 Åpne gratis testing av programvare. Velg foretrukket språk på toppen av vinduet. Klikk på "Target" knappen og naviger til plasseringen av ditt MicroSD-kort. Når kortet er valgt, klikker du på "Write + Bekreft" -knappen nederst i vinduet. Når testen er ferdig vil du motta en pop-up med resultatene.

5 Analysere resultatene av testen. Du vil bli vist lese- og skrivehastigheter på kortet ditt. Det vil også gi deg beskjed hvis du har noen feil, eller mulige problemer med MicroSD-kort. Du kan kopiere og lime inn disse resultatene i et tekstdokument hvis du ønsker å lagre dem for senere bruk.

Hint

  • Programvaren kan brukes til å teste compact flash-kort eller USB-stasjon for fart og problemer.
  • Alltid sikkerhetskopiere viktige data ved testing av en stasjon for å unngå utilsiktet tap av data.