Slik tester en krysset kabel med en Tester

Slik tester en krysset kabel med en Tester


En crossover-kabel lar deg sette opp en enkel peer-to-peer nettverk uten en mellommann enhet, for eksempel en ruter eller en hub. Imidlertid kan nettverkskabler feile på grunn av feil i kabelens indre kabling. Hvis nettverket opplever tilkoblingsproblemer, teste krysset kabel med en kabel tester for å hjelpe raskt isolere og løse problemet.

Bruksanvisning

1 Trekk ut kontakten på enden av krysset kabel fra hver datamaskin.

2 Plugg den ene enden av krysset kabel til Ethernet-porten på kabel tester.

3 Plugg den andre enden av kabelen inn i andre Ethernet-porten på kabel tester.

4 Trykk på "Test" knappen hvis din kabel tester har en.

5 Kontroller indikatoren på kabel tester. Noen modeller vil bare vise en grønn LED hvis kabelen fungerer og ingen LED eller en rød LED hvis kabelen er dårlig. Mer komplekse kabel testere kan ha en avlesning panel for å vise status.

6 Bytt crossover-kabel hvis tester viser det mislyktes.

Hint

  • Hvis du ikke har en kabel tester, prøv å plugge inn en kjent god kabel for å teste tilkoblingen. Hvis nettverket kobler, har den gamle kabelen mest sannsynlig mislyktes.
  • Hvis kabelen tester viser kabel som funksjonell, men nettverket vil ikke koble til, prøve å starte begge datamaskinene før feilsøking videre.
  • En dårlig nettverkskort eller programvare problemet kan også føre til problemer med å koble til et peer-to-peer-nettverk.