Slik tester FFmpeg i PHP

FFmpeg er en åpen kildekode-verktøy som kan brukes gratis på ikke-kommersielle nettsteder, så lenge original kreditt er fortsatt oppført i kildekoden. Produktet brukes til å registrere og konvertere lyd- og videofiler på Internett. Det er først og fremst brukt for sine filkonvertering evner, fordi det kan konvertere MPEG eller andre videoformater i den populære flash video format (FLV). Det finnes hovedsaklig på PHP-baserte nettsteder. Etter å ha installert FFmpeg på serveren din, er det en veldig enkel prosess å bruke PHP til å teste installasjon og sikre at alt fungerer som det skal.

Bruksanvisning

1 Åpne et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk, en gratis tekstredigeringsprogram funnet på alle versjoner av Windows. Enhver tekstbehandlingsprogram vil fungere fint også.

2 Kopier og lim inn følgende kode i filen.

<? phpinfo ()?>

3 Klikk "Fil" og deretter "Lagre som" for å åpne Lagre menyen. Under Filtype rullegardinmenyen, velg "Alle filer". For filnavnet skriver du inn "phpinfo.php." Den spesifikke filnavnet er ikke veldig viktig, men det bør ha Php forlengelse ved sin ende.

4 Bruk en FTP-program, som FileZilla eller SmartFTP, for å overføre en kopi av filen fra datamaskinen til webserveren.

5 For å få tilgang til filen via nettleseren, skriver du inn banen til filen inn i adressefeltet i nettleseren. Det vil se omtrent slik ut:

http://www.yoursitename.com/phpinfo.php

6 Gjennomgå data knyttet til din PHP installasjon til du kommer til FFmpeg delen av spesifikasjonene. Disse spesifikasjonene vil fortelle deg versjonsnummeret av FFmpeg installasjon, samt om det er aktivert og kjører. Hvis den ikke er aktivert, må du åpne FFmpeg konfigurasjonsfil for å aktivere den. Ellers alt skal fungere som den skal.

Hint

  • Den enkleste måten å teste FFmpeg er ganske enkelt å laste opp en MPEG video til nettstedet ditt for å se om FFmpeg konverterer riktig det til en FLV-fil.