Slik tilpasser Definerte feltet i Microsoft Outlook

Microsoft Outlook benytter former for e-postmeldinger, kontakter, avtaler, oppgaver og notater. Noen av skjemaene i Microsoft Outlook kan tilpasses dine spesifikke behov. Følg trinnene nedenfor for å tilpasse noen av de tildelte felt i Microsoft Outlook.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Outlook.

2 Velg "Verktøy" fra verktøylinjen øverst menyen Microsoft Outlook. Klikk på "Skjemaer" og velg "Design et skjema." Et vindu åpnes identifisere en liste over standardskjemaer tilgjengelige for modifisering. Velg skjema for å endre. Skjemaet åpnes i et vindu som lar deg gjøre endringer i skjemaet.

3 Endre teksten i standarden tildelt feltet i Microsoft Outlook ved å dobbeltklikke på boksen du ønsker å endre. Når boksen er markert, kan du endre det tilordnede feltnavn. Fortsette å endre flere tildelte felt, hvis ønskelig.

4 Lagre skjemaet med de nye tildelte felt i Microsoft Outlook. For å lagre det nye skjemaet, velg "Skjemaer" fra "Verktøy" -menyen. Velg "Publiser Form". Velg hvor du vil lagre den nye formen. Skriv inn navnet på skjemaet og klikk på "Publiser" -knappen.

5 Åpne den nye formen ved å velge "Verktøy", "Skjemaer" og "Velg Form." Velg skjemaet du nettopp lagret, og det vil åpne for deg å bruke.