Slik tilpasser en bærbar PC med en Quad Core-prosessor

Slik tilpasser en bærbar PC med en Quad Core-prosessor


De fleste laptop forhandlere lar deg tilpasse din laptop for spesifikke behov og funksjonalitet, men bare innenfor visse grenser basert på hva de gjør tilgjengelig og hva den bærbare datamaskinen kan håndtere. En quadcore er en type eller prosessor som har flere prosessorer bygget inn en chip. En datamaskin er begrenset ikke så mye av en prosessortype som det er begrenset av hva laptop produsenten vil gi; så må du velge hva du vil, vanligvis disse valgene innebærer bare grunnleggende komponenter som er uavhengig av prosessoren.

Bruksanvisning

1 Velg hvilken driver du vil. Du kan tilpasse harddisken ved å plukke fra en rekke størrelser, alt avhengig av hva produsenten tilbyr. Du kan også tilpasse ved å velge en optisk stasjon, for eksempel en DVD eller Blu-ray-stasjon.

2 Velg hvor mye minne du ønsker (se "Tips"). Velg mengden og hastigheten på minnet, avhengig av hva som tilbys. Mer minne koster mer penger, men den ekstra hastigheten er verdt pengene hvis du har råd til det.

3 Bestem deg for ditt operativsystem. Windows tilbyr en rekke versjoner av sine nyeste operativsystemene. I disse valgene kan du også velge 32- eller 64-bits operativsystemer (se "Tips").

Hint

  • En quadcore prosessor vil bare fungere med hovedkort som er laget for at prosessortype, og hovedkort vil bare fungere med visse minnetyper, men som varierer etter hovedkort. Du vil også være begrenset til en viss mengde minne basert på hovedkortet ditt.
  • Mens 64 bit er raskere, må du ha prosessor som er 64 bit klar, bør de fleste quadcores kunne håndtere dette, men sjekk med produsenten. Noen programmer kan imidlertid ikke jobbe i 64-bits operativsystemer.