Slik tilpasser en tittel Bar

Tilpass en tittellinje for et nytt utseende til Windows XP-operativsystemet. Menylinjen og oppgavelinjen kan stå som de er eller modifisert for å komplettere den nye tittellinjen. Alternativer for å endre en tittellinje er tilgjengelige i operativsystemet. er nødvendig for å gi alle åpne vinduer et nytt utseende ingen nedlasting eller kjøp.

Bruksanvisning

Slik tilpasser en tittel Bar

1 Klikk på "Start" -knappen nederst til venstre på skjermen for å åpne en boks med tilgjengelige valg. Klikk "Control Panel" for å åpne en side av maskinvare og programvare elementer med justerbare innstillinger. Dobbeltklikk på "Display" ikonet for å åpne "Display Properties" dialogboksen.

2 Klikk på "Utseende" fanen i den øvre delen av "Display Properties" boksen. Klikk på "Windows og knapper" drop-down menyen. Klikk på "Windows klassisk stil" utvalg. Klikk på "Fargevalg" drop-down menyen. Klikk på en farge valg for å vise sin opptreden på eksempel vinduer som vises i dialogboksen. Legg merke til hvordan farger påvirker menylinjen og oppgavelinjen.

3 Klikk på "Advanced" knappen nederst til høyre for "Display Properties" boksen for å åpne "Advanced Utseende" i dialogboksen. Klikk på "Item" drop-down menyen og velg "Aktiv tittellinjen." Endre bredden på tittellinjen med opp-og-ned-pilene i "Size" boksen. Bruk "Color 1" og "Color 2" bokser for å endre tittellinjen farger. Velg samme farge i begge boksene for en solid farge eller lage en blanding ved å velge en annen farge i hver boks.

4 Endre utseendet på tittellinjen skrift med "Skrift" drop-down menyen i "Advanced Utseende" i dialogboksen. Velg en annen skrift fra rullegardinmenyen. Endre størrelse, farge og stil på bokstavene ved hjelp av "Size" og "Color" boksene, og "fet skrift" og "Kursiv Effects" knappene til høyre for rullegardinmenyen font.

5 Bruk de valgte innstillingene. Klikk på "OK" -knappen i bunnen av "Advanced Utseende", og klikk deretter "OK" i "Display Properties" boksen. Vinduene i "Display Properties" boksen vil ikke vise de nye tittellinjen farger. Åpne forskjellige vinduer for å vise sin nye utseende med den tilpassede tittellinjen. Gjør eventuelle montering endringer i innstillingene slik oppgavelinjen og menylinjen koordinere med den nye tittellinjen.