Slik tilpasser en verktøylinje i Microsoft Word

Du kan lage din mest brukte Microsoft Word-kommandoer enklere å bruke ved ganske enkelt å tilpasse verktøylinjen. Hvis du allerede har funnet ut at du trenger mer enn standard formaterings kommandoer gitt i verktøylinjen, tilpasse verktøylinjen, og har de mest brukte kommandoene til din disposisjon.

Bruksanvisning

1 Velg "Verktøy" i Microsoft Word, som finnes i ordlisten over selve verktøylinjen. Klikk på pil ned på bunnen av listen for å se flere kommandoer.

2 Klikk på "Tilpass." Du vil se to seksjoner. Det ene er "kategorier", den andre er "kommandoer". Bestem hvilke kommandoer du vil legge til verktøylinjen, betaler oppmerksomhet til sin kategori (hvis du bruker et ord ovenfor verktøylinjen).

3 Velg "kategorier". Se over de kategoriene som er tilgjengelige ved å klikke på hver enkelt og vise kommandoer til dem. Microsoft Word kategorier vises på venstre side, og deres individuelle kommandoer vises på høyre side. For eksempel, for å ha en konvolutt formatering ikonet tilgjengelig på verktøylinjen, velger du "Verktøy" på venstre og "Konvolutter og etiketter" på høyre side.

4 Velg et ikon og dra det med musen opp til verktøylinjen. Slipp museknappen når du er på verktøylinjen og slipp ikonet.

5 Gjenta disse trinnene med hver Microsoft Word kommandoen du vil legge til verktøylinjen din.

Hint

  • Andre kommandoer kan allerede eksisterer for verktøylinjen. Se etter en gråsone med en pil ned langs verktøylinjen. Klikk på pilen for å se hvilke andre alternativer er tilgjengelige.