Slik tilpasser gratis utskrivbare invitasjoner

Slik tilpasser gratis utskrivbare invitasjoner


Gratis utskrivbare invitasjoner er tilgjengelig på Internett for å tilpasse til en spesiell begivenhet. Databrukere kan laste ned invitasjon maler på sine datamaskiner, og tilpasse dem ved å legge til bilder og tekst for å informere gjestene på arrangementet. Invitasjonene kan deretter skrives ut på kartong papir, og sendt ut i posten.

Bruksanvisning

1 Skaff en utskriftsvennlig invitasjon mal som er kompatibel med tekstbehandlingsprogram installert på datamaskinen. Besøk programmet programvaren nettsted eller en anerkjent mal nettsted, og laste ned en mal fra "Maler" -delen. Når en ønsket mal er valgt, klikk på "Last ned" under malen.

2 Velg "Lagre" i nedlastingsvinduet som vises. Skriv inn et filnavn i "File Name" -boksen, og velg en destinasjon for å lagre malen i. Velg "Lagre" knappen nederst i vinduet for å begynne å laste ned invitasjonen malen. Når den er lastet ned, klikker du på malen for å åpne den i tekstbehandlingsprogram.

3 Legge til tekst ved å skrive innsiden av invitasjonen malen for å tilpasse den. Rediger eksisterende tekst ved å klikke på teksten i malen for å avdekke tekstboksen, og deretter skrive inn meldingen. Endre skrifttype, ansikt, størrelse og format på teksten ved hjelp av type verktøy i valgmenyen i programmet.

4 Place utklipp på kort design ved å velge "Sett inn" og deretter "Bilde" fra verktøymenyen, deretter "Clip Art" fra undermenyen. Velg et tema fra listen i vinduet som vises, og klikk på det ønskede bildet. Lukk vinduet når bildet er merket.

5 Plasser en hvit eller lys-farget 65 lb kartong papir i arkmateren av skriveren og skrive ut invitasjoner. Velg "File" og deretter "Skriv ut" fra programmets meny for å skrive ut invitasjoner. Ser de trykte invitasjoner med scrapbook utskjæringer eller dekaler kjøpt fra en hobbybutikk, eller intrikate mønstre ved hjelp av stempler og en stempelpute.