Slik tilpasser nettadresser i Drupal

Tilpasse nettadresser i Drupal ved å overstyre den automatiske Drupal URL oppdrag funksjonen er en enkel prosess. Det innebærer å laste opp og aktivere Sti modulen, som er en del av den valgfrie delen av Drupal kjerne. Når dette er gjort, må du bare se etter bedt om å oppgi ditt eget valg av URL forlengelse før du lagrer alt innhold som du oppretter for din Drupal nettstedet. Du trenger administratortilgang til din Drupal nettstedet til å utføre denne oppgaven.

Bruksanvisning

1 Logg inn som administrator på din Drupal nettstedet. Klikk på Administrasjon spør i Drupal 6 og tidligere versjoner av Drupal, eller moduler beskjed øverst på siden i Drupal 7.

2 Velge en liste av moduler. Bla ned til Drupal kjerne (valgfritt) og slå banemodulen på ved å krysse av i boksen til venstre for sin liste oppføring.

3 Lagre endringene. Avslutt administrasjonsmenyen.

4 Åpne Lag innhold menyen og velge noen form for innhold. Scroll ned på innhold skjema for å sørge for at URL-banen Settings teksten er til stede. Det er vanligvis under filvedlegg og over Kommentarinnstillinger.

5 Lag ditt innhold. Før du lagrer og publiserer den, velger du den egendefinerte URL ved å skrive inn banen du vil ha i URL-banen Innstillinger rask. Det vil dukke opp etter skråstrek i nettadressen. For eksempel, ved hjelp av prøvestedet navn yoursite.com, hvis du velger ordet "om" nettadressen for innholdet vil bli yoursite.com/about~~V.

Hint

  • Hvis du konsekvent velger samme nettadresse mønster, for eksempel tittelen på artikkelen som forlengelse, jo Pathauto modulen vil behandle din URL endres automatisk. For å installere, bare å laste det opp og Tegnet modulen via FTP, aktivere dem, og konfigurere innstillinger for Pathauto modulen i moduler menyen for å gjenspeile den valgte URL-stil.