Slik unngår du at en nedlasting av en video PHP

Slik unngår du at en nedlasting av en video PHP


Vanligvis er en video PHP-fil en hjelper fil, en som automatisk laster ned for en nettleser eller et annet program med en automatisk oppdatering system. Vanligvis er disse filene er ikke skadelig, og eventuelle skadelige skal ikke gå gjennom antivirusprogrammet. Det kan imidlertid hende du har andre grunner til å ikke ønsker video PHPs å laste ned. Hvis du har lite plass, ønsker ikke automatiske oppdateringer, eller misliker en bestemt video PHP-fil eller annen grunn, kan du hindre den fra å laste ned automatisk.

Bruksanvisning

1 Åpne programmene du ikke vil PHP-filer for å automatisk laste ned, hvis du vet bestemte programmer du ikke ønsker nedlastinger for.

2 Klikk på "Valg" og velg deretter "Updates". Finn "Automatic Updates" og slå dem av. Dette vil hindre at filer å laste ned, så lenge du vet hvilke programmer de vil laste ned.

3 Åpne datamaskinen kontrollpanelet og finn "Alternativer for Internett." Velg "oppdateringer" og deretter "Automatiske oppdateringer". Fjern merkingen av "Automatic Updates". Dette vil hindre at filer automatisk nedlasting.

4 Lukk nedlastingen boksen for eventuelle PHP-filer som begynner å laste ned når du er tilkoblet. Hvis du lukker boksen før nedlastingen kan komme inn på datamaskinen din, vil du være i stand til å hindre PHP nedlasting.

Hint

  • Noen PHP nedlastinger er nyttig, slik som de for din nettleser eller virus program. Hvis du ikke har disse nedlastingene, kan programmene ikke fungerer som de skal.