Slik unngår du at Java oppgraderinger

Slik unngår du at Java oppgraderinger


Java har blitt en av de mest populære programmeringsspråk på internett og er en favoritt av bedriftens informasjonsteknologi grupper. Det fungerer bra på forskjellige operativsystemer; et Java-program som er skrevet i Windows fungerer på en Mac. Dette er fordi JRE, Java Runtime Environment, innkapsler Java-programmer som tillater dem å jobbe den samme overalt. Java er installert med et anlegg til å se etter nyere versjoner av JRE og automatisk laste dem ned. Men disse nyere versjoner av JRE føre til problemer med eldre Java-programmer. I slike tilfeller kan det være ønskelig for å forhindre oppdateringer av JRE. Denne artikkelen forutsetter at du bruker Windows 7.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Utforsker. Finn mappen C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre6 \ bin.

2 Dobbeltklikk javacpl.exe. Java-kontrollpanelet vises.

3 Klikk på "Update" -kategorien. Fjern merket "Søk etter oppdateringer automatisk."

4 Klikk på "Avansert" fanen. Klikk på plusstegnet ved siden av "JRE Auto-Download." Klikk "Aldri Auto-Download."

5 Klikk på "OK".

Hint

  • Eldre versjoner av Windows fungerer mye på samme måte som Windows 7. Normalt er kategorien oppdatering er tilgjengelig ved å klikke på Java i Kontrollpanelet, men Windows 7 er litt annerledes.
  • Ved å ikke se etter oppdateringer til Java, er du ikke bare potensielt miste nye funksjoner og muligens hindre nyere Java-programmer fra å kjøre, men du er også å stoppe sikkerhetsoppdateringer fra å bli lastet ned.