Slik vert en klemme siden

Slik vert en klemme siden


Klem sidene krever den besøkende til et nettsted for å gå inn i noen detaljer, vanligvis et navn og adresse, før de blir gitt tilgang til resten av området. Presse sider er lik føre fangst sider; forskjellen mellom de to er at gir detaljer er obligatorisk på en klemme siden, mens det er valgfritt om en standard føre fangst siden. Sistnevnte er avhengig utelukkende på tilskyndelse tilbudt å være attraktiv nok til å overtale den besøkende til å registrere deg.

Bruksanvisning

1 Design din klemme side med et tilbud som er rettet til å appellere til noen som ønsker å kjøpe dine produkter eller tjenester. Hvis du tilbyr en tilskyndelse av generell karakter, som for eksempel en konkurranser med pengepremier eller gavekort for kjeden restauranter, kan du få et høyt antall registreringer, men de er neppe til å konvertere til salg. Det er bedre å tilby noe som en rabattkupong eller en gratis rapport om et beslektet emne, for eksempel "flekkfjerning" for en tepperens selskap, eller "hvordan å velge en entreprenør" for en installasjonsbedrift.

2 Klargjør klemme siden ved hjelp av HTML (Hypertext Markup Language) redigering programvare (NVU er et gratis program) eller et tekstbasert program som Notisblokk. Bruk en enkel layout av en overskrift etterfulgt av tre eller fire korte setninger fremme tilbudet, fremhever de viktigste fordelene med kulepunkter. Du kan også legge til en kort video som forklarer disse fordelene. Se på presse sider som du liker å se hva de tilbyr og hvordan de har kodet siden (du kan navigere til "Vis", "Page Source" gjennom nettleseren menyen for å gjøre dette.) Selv om det er akseptabelt å bruke koden som en guide for din egen side, ikke bruk noe av den skriftlige innholdet som det er fortrolig informasjon som tilhører nettstedet eieren.

3 Sett opp et skjema på siden for å kopiere navn og adresser: du kan be om mer informasjon, men det vil redusere svarprosenten. Som du samle disse opplysningene må du spørre folk som registrerer seg for å få bekreftet at de ønsker å være utstyrt med den informasjonen du har, og at de forstår at du vil legge dem til en e-postliste (forutsatt at dette er tilfelle.) Dette er et krav i CAN-sPAM handling og må overholdes. Den enkleste måten å gjøre dette, og for å levere tilskyndelse tilbys og etterfølgende e-post, er å registrere deg med en autosvar selskap. De har evnen til å designe opt-in form på nettet, samt å sørge for at dine meldinger i samsvar med gjeldende regelverk.

4 Test din form ved hjelp av fasilitetene som tilbys av automatisk tjeneste, og når du er fornøyd med det, laste det opp til webområdet ditt. Du kan gjøre dette ved å gå til Kontrollpanel innenfor vertstjenesten og ved hjelp av "Last opp" -funksjonen eller ved å bruke FTP (File Transfer Protocol) programvare som Filezilla (et gratis program) for å koble til og overføre filen. Uansett siden vil trenge å bli kalt index.html eller index.htm slik at det er standardsiden for ditt nettsted.