Slik viser en blogg Link på en profilside på Facebook

I eldre versjoner av Facebook, nettets mest populære nettsamfunn med mer enn en halv milliard brukere per oktober 2011 kan brukerne legge ut linker til deres favoritt nettsteder i venstre marg på deres profilside. Men i den nyeste versjonen av nettstedet - avduket blant mye kritikk i september 2011 - dette alternativet er ikke lenger tilgjengelig. Lenker, inkludert de for bloggen din, blir henvist til den viktigste delen av din profilside.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på Facebook-kontoen.

2 Klikk på brukernavnet ditt i øverste høyre hjørne på hjemmesiden; dette sender deg til din Facebook-profil.

3 Klikk på "Rediger profil" på profilen din hjemmeside. Denne koblingen ligger under navnet ditt i sentrum kolonne på siden.

4 Klikk på "avtrykk" linken på venstre marg på "Rediger profil" side.

5 Skriv inn hele URL for bloggen din i tekstboksen ved siden av ordet "Nettstedet".

6 Trykk på "Lagre endringer" nederst på siden for å gjøre bloggen din link vises i profilen din.

Hint

  • Punktene ovenfor lede deg gjennom prosessen med å plassere bloggen din link på Facebook-profilen din side. Du kan også legge bloggen din link til din Facebook-veggen, som er atskilt fra din profilside. Gjør dette ved å skrive inn hele URL - komplett med http: // - i tekstboksen der det står "Hva har du på hjertet?" plassert på toppen av din Facebook hjemmeside; Dette vil legge som en statusoppdatering, og vises ikke bare på veggen, men på nyhetsstrøm av dine Facebook-venner som abonnerer på dine oppdateringer.