Slik viser Google Cache av en webside

Slik viser Google Cache av en webside


Bufrede websider er bare sider som en søkemotor har indeksert og lagret på et tidligere tidspunkt. Lagring av disse sidene kan brukerne vise en lagret backup versjon av nettsiden når den "live" versjon er utilgjengelig på grunn av stor trafikk på nettverket, serverproblemer eller fjerning av selve nettsiden. Googles søkemotor tjenesten tillater brukere å vise cache på en webside. Utføre denne oppgaven er veldig grei og tar liten eller ingen tid i det hele tatt å fullføre vellykket.

Bruksanvisning

1 Bruk nettleseren til å navigere til Googles søkeside. Skriv "http://www.google.com" i adressefeltet og trykk "Enter" på tastaturet.

2 I det åpne tekstfeltet skriver du setning eller nettside som du vil at Google skal søke. Etter inntasting av tekst i feltet, klikk på "Søk" -knappen.

3 Bla gjennom listen over resultater og finn en som du ønsker. Finn "hurtigbuffer" linken nederst høyre under søkeadresse beskrivelse. Klikk på linken for å se den bufrede websiden.

Hint

  • Ikke alle websider vil bli vist i bufrede versjoner, som noen eiere har bedt om at Google fjerne tidligere bufret innhold eller ikke cache innholdet. Bufret innhold vil ikke være tilgjengelig for websider som Google ikke har indeksert.