Slik viser History of Dogpile søk

Dine Dogpile søk er tid sparere fordi de er funnet ved Dogpile meta verktøy som samler resultater fra en samling av søkemotorer som Google og Ask.com. Når du bruker Dogpile verktøylinjen eller nettside, vet hvordan de skal få tilgang til denne søkeloggen for enkelt å få opp sidene av søkeresultater og individuelle nettsteder som er nyttige for deg. Ved hjelp av innstillingene i nettleseren, vise din egen historie Dogpile søk.

Bruksanvisning

Vis Dogpile History på Firefox

1 Start din Firefox nettleser.

2 Naviger til "Vis", "Sidebar" og "History" på Firefox-menyen. Denne innstillingen bringer opp søkeloggen på venstre side av nettleservinduet.

3 Klikk på "View" -knappen i "History" seksjonen og velg "etter dato og Site" fra rullegardinmenyen.

4 Klikk på en tidsramme, for eksempel "I dag", og klikk deretter på "dogpile.com" -mappen. Koblingene som vises nedenfor inneholder søk og sider åpnes ved Dogpile.

Vis Dogpile History på Internet Explorer

5 Ta opp nettleseren Internet Explorer.

6 Klikk på "Favoritter" -knappen, og klikk deretter på "History" -kategorien. En "History" -kolonnen vises på venstre side av siden.

7 Klikk på rullegardinmenyen under "History" -kategorien og velg "Vis etter dato" alternativet. Klikk på en foretrukket tidsramme som "forrige uke."

8 Klikk på "dogpile" linken for å se historien om Dogpile søk.

Vis Dogpile History på Safari

9 Åpne nettleseren Safari.

10 Klikk på "History" menyen og velg deretter "Show All History" fra rullegardinlisten.

11 Klikk en pil under "Bokmerke" delen ved siden av en tittel som "sist besøkte i dag." En historie liste for denne tidsperioden vises.

12 Vise URL-adresser som vises i "Address" -delen. Alle søk eller sider som oppnås gjennom Dogpile har en forutgående "http://www.dogpile.com/" adresse.