Slik viser ikonet Min datamaskin på XP Desktop

Slik viser ikonet Min datamaskin på XP Desktop


Min datamaskin applet i Windows XP gir tilgang til et bredt spekter av funksjoner og innstillinger. Snarveien gir harde informasjon diskkapasitet og en effektiv administrasjonsgrensesnitt fra et enkelt skjermbilde. Selv om du kan få tilgang til Min datamaskin fra Start-menyen, kan du også legge til snarveien til hovedbordet for ytterligere komfort. Dette alternativet er nyttig for brukere som ønsker å få tilgang til sine data mer effektivt.

Bruksanvisning

Høyreklikke Method

1 Klikk "Start" i nedre venstre hjørne av startskjermen i Windows XP.

2 Høyreklikk på "Min datamaskin".

3 Klikk "Vis på Desktop" i sammenheng oppføring som vises til høyre på musen. vises på Min datamaskin-ikonet på skrivebordet.

dra Method

4 Klikk "Start" i nedre venstre hjørne av startskjermen i Windows XP.

5 Klikk på Min datamaskin én gang med venstre muse og hold venstre museknapp nede.

6 Flytt musepekeren til skrivebordet, og slipp museknappen for å slippe ikonet Min datamaskin på skrivebordet som en snarvei på skrivebordet.